• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRON: Legacy samo na Nokia N8 telefonima

Kompanija "Nokija" (Nokia) će u saradnji sa firmom "Dizni" (Disney) obilježiti izlazak najnovijeg kinematografskog ostvarenja TRON: Legacy - 3D hajtek avanture.

 TRON: Legacy samo na Nokia N8 telefonima Izvor: MONDO

Riječ je o akciji koja se odvija u digitalnom svijetu kakav još nije viđen na velikim ekranima, a ekskluzivni HD trejlera biće dostupan na svim Nokia N8 smart telefonima.

"Nokija" je najavila da će TRON: Legacy premijerno biti prikazan 23. decembra u Srbiji, a ekskluzivni sadržaj će biti dostupan preko Ovi Store servisa od 25. decembra.

Ljubitelji filma se mogu umrežiti preuzimanjem niza jedinstvenih TRON: Legacy sadržaja direktno sa "Ovi store" servisa ili sa lokalne Nokia Facebook stranice.

Korisnici TRON mogu personalizovati svoj Nokija N8 telefon različitim pozadinama, melodijama za zvona i slikama, ili preuzeti ekskluzivnu TRON: Legacy challenge aplikaciju sa Ovi Stora i kroz integrisane servise dobiti doživljaj koji liči na glavni zaplet filma.

Preko aplikacije, korisnici mogu odigrati "Flajnnovu" arkadnu igru slagalicu pomoću specijalnog koda na Ovi Maps servisu, koristeći slike i video sadržaje sa Ovi Store servisa.

U duelu svjetlosnih motocikala dva igrača se suočavaju na virtualnoj mreži i moraju pobijediti u realnom vremenu. Za potrebe treninga, igrači mogu oformiti i privatnu mrežu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS