• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solitaire Pop - Veliki Prasak

Veoma slična standardnom pasijansu, igra Solitaire Pop je zanimljiva verzija ove igre kartama,

 Solitaire Pop - Veliki Prasak Izvor: MONDO

Naziv: Solitaire Pop

Izdavač: Glu Mobile

Format: Mobilni

Žanr: Logičke

Broj igrača: 1

Kako da od sasvim pristojne igre pasijansa napravite potpuno ludilo? Transformacija pasijansa od standardne igre kartama u PC klasik u posljednje dve decenije okupila je široku publiku. Prosečni pripadnici generacije naših roditelja dnevno uz Spider Solitaire provedu otprilike onoliko sati koliko njihov podmladak uz World of Warcraft, što je dokaz da igra nije izgubila privlačnost.

Ova igra je posao za jednu osobu koju god formu da uzme. Ne postoji timski rad, niti osjećaj rivalstva. Tu ste samo vi i vaša pamet. Možda je promjena okruženja ono što je potrebno? Iako Solitaire Pop u osnovi zahtijeva od vas da slažete nizove karata, na početku vam karte daje složene u mrežastom formatu, u pet redova i šest kolona. Sve karte su otvorene i možete ih pokupiti odmah - makar u teoriji.

Dodatni zaplet u priči je što postoji veza sa arheologijom, u smislu da ćete za svaki nivo koji pređete, odnosno uspešno riješen pasijans, iskopavati neko blago.

Kreiranje lanaca karata nije ništa lakše nego u standardnoj igri pasijansa. Svaka karta koju odaberete uvodi u igru karte oko nje, a ideja je, makar u ekspedicijskom modu, da u lancu upotrebite svaku od 52 karte iz špila bar jednom.

Ono što Solitaire Popu daje prednost nad ostalim igrama nije toliko specifičan raspored karata na početku, već unapređenja i bonusi koje ćete dobijati sve više i više, što duže igrate.

Dok bombe budu raznosile odgovarajuće karte, a Džokeri (zamena za bilo koju boju) vam pomagali da povežete polja koja treba tri puta uvezati, dupliranje i tripliranje poena vodiće vas ka stvarno dobrom rezultatu.

Da sumiramo, igra Solitaire Pop ima mnogo novih i zanimljivih funkcionalnosti koje će učiniti vašu pobedu uzbudljivom.

Igricu možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS