• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Windows XP Service Pack 3 lansiran

Pre nekoliko nedelja Microsoft je najavio datum predstavljanja novog Windows XP sevis Pack-a i konačno je 29. aprila on i ugledao svetlost dana.

 Windows XP Service Pack 3 lansiran  Izvor: MONDO

Ukoliko niste "freak" koji neumorno prati najnovije softverske promene, recimo samo da novi paket donosi dodatke za zaštitu, ispravljanje grešaka ranijih servis paketa, kumulativne pačeve... Ipak, ono što je najvažnije, Service Pack 3 donosi poboljšanje u performansama za 10 procenata u odnosu na prethodnika (service pack 2).

"Softcore" PC korisnicima ovaj servis paket neće previše značiti, jer njima če u potpunosti biti dovoljna i prethodna verzija za bezbedno surfovanje i kuckanje u Word programu. Njihova prednost, ukoliko se odluče za SP3, jeste i što opcija za automatsko daunloudovanje podataka sa Interneta neće početi pre 10. juna, pa će imati dovoljno vremena za aklimatizaciju. "Kada su u pitanju "hardcore" korisnici (bolje reći izrabljivači) Windows operativnog sistema, njima se SP3 toplo preporučuje.

Na žalost, prema svim informacijama koje dolaze iz kompanije Microsoft, Service Pack 3 je poslednje što ćemo videti od Windows XP operativnog sistema. I pored zahteva mnogobrojnih proizvođača brendiranih računara (Dell, Lenovo), Microsoft je odlučio da prestane sa proizvodnjom i isporukom Windows XP operativnog sistema, zaključno sa 30. junom tekuće godine.

(Bratislav Jovanović, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS