• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crime Files:The Cursed Hotel - Prava avantura

Iako je priča prilično linearna, glavni lik u igri Crime Files će vas držati prikovane za telefona do samog kraja.

 Crime Files:The Cursed Hotel - Prava avantura Izvor: MONDO

Naziv: Crime Files: The Cursed Hotel

Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Avantura
Broj igrača: 1

Kada vas neko pita o poznatom inspektoru francuske policije, većina se sjeti legendarnog trapavka Žak Kluzoa, koga glumi Piter Selers. Da budemo potpuno fer, mi sami nikada nismo imali razloga da sumnjamo u francuske žandarme.

Ali opet nikada nismo ni bili u Francuskoj. A ni znanje francuskog jezika nam je u skladu sa tom činjenicom.

Ukoliko ste sličnog mišljenja, francuska priča ispričana u okviru igre Crime Files: The Cursed Hotel će izgledati kao blagoslov, jer je u potpunosti ispričana na engleskom jeziku.

Radnja je smeštene u Marsej, a igra vas stavlja u uloge detektiva Luka Lumbrosoa i reporterke Manon Žoliet. Većina događaja se odigrava u popularnom kafeu “Bar du Midi” i obližnjem hotelu. Naglasak je na likovima i okruženju, uz često brilijantne dijaloge koji će vas uvući u život dvoje glavnih protagonista.
U uvodnom poglavlju, Luk će vam objasniti kako da koristite objekte i stupate u kontakt sa likovima u kafeu. Ovo će vam omogućiti da brzo ovladate kontrolama i da se lako snađete u okviru igre.

Prvi slučaj koji dobijete će biti jednostavan. Šanker i vlasnik kafea su optužili jednu od regularnih mušterija da je ukrao kolač. Pošto ga ispitate, proces se sastoji od postavljanja ograničenog broja pitanja, bićete slobodni da u skladu sa svojim pretpostavkama krenete u istragu, kako biste prikupili dokaze.

Priča se nastavlja kroz niz poglavlja, koje ćete pratiti naizmenično kroz likove Luka i Manon koji će vršiti istrage. Kuliminacija svakog slučaja će biti fanatastično ispitivanje u kojem ćete tražiti “rupe” u iskazu koji vam daje osumnjičeni, tako što ćete ih upoređivati sa dokazima koje ste prikupili.
Svaka veza između traga i izjave osumnjičenog će zahtevati malo mozganja, ali će sve biti veoma logično. Jedina mana, ukoliko se uopšte tako može nazvati, je što će broj tragova koje pronađete biti ograničen, pa je moguće proći igru tako što ćete redom pogađati sve dok ne “ubodete” pravi odgovor, bez korišćenja ikakve logike.

Ipak, srž igre Crime Files: The Cursed Hotel je razotkrivanje zapleta. Zanimljivi karatkeri su vrlo živopisni, dok će vas priča sigurno zabaviti.

Vjerovatno ćete shvatiti ko je krivac prije finalne scene, ali ćete biti okupirani sjajnom pričom do samog kraja.

Igru možete preuzeti OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS