• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook: Otklonjen “bag”

Društvena mreža Facebook saopštila je danas da je programski "bag" odgovoran za poruku neobičnog sadržaja koja se sinoć pojavila na stranici njenog osnivača Marka Cukerberga.

 Facebook: Otklonjen “bag” Izvor: MONDO

U poruci upućenoj milionima fanova 26-godišnjeg milijardera rečeno je da bi Facebook mogao da postane "poslovna mreža" u koju korisnici treba da ulože svoj novac.

Ovo je dovelo do spekulacija da je sajt izložen hakerskom napadu i da je kompromitovan Cukerbergov nalog, prenosi Bi-Bi-Si.

"Bag je omogućio osobama koje nisu imale odobrenje da ostavljaju statusne poruke na više stranica. Greška je popravljena", navodi se u Facebookovom saopštenju.

U poruci koja je ostavljena u Cukerbergovo ime pisalo je: "Neka počne hakerisanje. Ako je Facebooku potreban novac, umjesto da ljudi idu u banke, zašto Facebook ne bi omogućio svojim korisnicima da investiraju u Facebook na društveni način? Zašto da se ne izvrši transformacija Facebooka u društveni biznis, onako kako je to opisao dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Muhamed Janus?".

Ova poruka privukla je skoro 2.000 komentara prije nego što je uklonjena sa Cukerbergove stranice, ali su je ipak uočili blogeri koji pišu o tehnološkim temama.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS