• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video: Gigabyte "Smart Touch" telefon

Telefon, sa opcijom Smart Touch, je izuzetno intuitivan i naklonjen korisnicima.

 Video: Gigabyte "Smart Touch" telefon Izvor: MONDO

Kompanija Gigabyte reputaciju je stekla najpre po proizvodnji kvalitetnih matičnih ploča i grafičkih kartica. Međutim, poslednjih godina Gigabyte se oprobao (i to veoma uspešno) i na polju pametnih mobilnih telefona (smartphone). Njihova izuzetno uspešna serija GSmart uređaja dobila je novog predstavnika. Telefon, sa opcijom Smart Touch, je izuzetno intuitivan i naklonjen korisnicima.

Ono što se najviše ističe kod ovog telefona, a na šta ćemo i mi obratiti posebnu pažnju, jeste njegov "touch screen" interfejs, koji je fleksibilan, transparentan i pomalo podseća na Apple. Smart Touch omogućuje korisnicima da na "standby" ekran dodaju do 16 najviše korišćenih aplikacija iz menija, koje se koriste kao prečice. U videu možete videti kako je lako manipulisati ovim aplikacijama uz pomoć jednostavnih dodira ekrana ovog telefona. Ono što je najzanimljivije, jeste mogućnost kastomizacije korisničkog ekrana. To znači da je svaki korisnik u mogućnosti da stvori radnu površinu prema svojim potrebama i estetskim vrednostima.

Gigabyte Smart Touch telefon radi pod Windows Mobile platformom, a na komercijalnom tržištu trebalo bi da se pojavi tokom narednog leta. Video snimak mozete pogledati na www.mtsmondo.com

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS