• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gish Reloaded - Slobodno probajte

Iako naizgled sumorna, igrica Gish Reloaded brzo će vas očarati šarmom i "igrivošću".

 Gish Reloaded - Slobodno probajte Izvor: MONDO

Naziv: Gish Reloaded
Izdavač: HandyGames
Format: Mobilni
Žanr: Platforme
Broj igrača: 1

Od mutiranih riba do hiperaktivnih jazavaca, susretali smo se sa neobičnim herojima u sjajnim platformskim igricama, ali nijedan nije bio čudniji od Gisha.

Grudva katrana bez stalnog oblika teško da može biti jedan od najslađih likova, naročito što pored gomile katrana ima samo par žutih očiju i opasne očnjake. Ipak, Gish je pronašao sreću sa svojom ženom Breom i njihovo dvoje prilično ružne djece.

U stvari, naš junak je bio toliko srećan da je privukao pažnju svoje bivše djevojke Here, koja je iz zavisti kidnapovala njegove potomke i odvela ih u kanalizaciju.

Kada konačno ovladate kontrolama na prvom od mnogih nivoa Gisha, shvatićete da postoji konstantna inercija u njegovom kretanju. Vaš okrugli prijatelj podleže sili Njutnovih zakona, ali ima i par trikova u rukavu koji mu pomažu da im se odupre.

Pritiskom na taster '#' Gish postaje tečan, pa može da se provlači i kroz uske prolaze. Nasuprot tome, pritisak na dugme '*' čini Gisha ljepljivim, što mu omogućava da se vere po zidovima i tavanicama.

Početni nivoi će vas upoznati sa ovim osobinama glavnog lika, što će vam, uz pomoć duhovitog naratora, biti dovoljno da prođete nivo.

Ubrzo ćete se susretati sa sve težim nivoima: čekaće vas zagonetke iz oblasti fizike kao što su blokovi koje morate postaviti na prekidače, platforme koje se klate ili liftovi koji će vam pomoći da preskočite jame sa šiljcima.

Dodatna opasnost vam preti od strašnih stvorenja koja možete pobediti tako što ćete prvo naljutiti Gisha pritiskom na taster '0', a zatim skočiti na njih. Učinite ovo kako treba i oni će eksplodirati uz vrlo zadovoljavajući prasak. U početku ćete verovatno često grešiti, što će dovoditi do katastrofalnih posledica, ali - vežba čini majstora, pa ćete ubrzo i vi ovladati neophodnim vještinama i uživati u igri.

Ipak, imajte na umu da će uspješno upravljanje našim glavnim junakom na opasnijim dijelovima njegovog puta često biti stvar sreće.

Sve ovo će vas potpuno uvući u podzemni svijet igre Gish Reloaded, a poslije početnog navikavanja na kontrole i ovladavanja inercijom vašeg okruglastog junaka, vrlo brzo ćete juriti kroz više od 35 nivoa.

Ono što je dobra vijest za ljubitelje multiplejera je da vam igra nudi dodatnih 25 nivoa koje pomoću bluetootha možete prelaziti međusobno sarađujući, pokušavajući da uništite jedan drugog ili trkajući se.

Gish Reloaded je više nego blesava igra tako da vam sumorna atmosfera može izgledati odbojno na početku, ali ukoliko odlučite da zakopate samo malo dublje, vidjećete da se zapravo nalazite usred sjajne platformske igrice.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS