• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fujitsu Mouse M440 ECO - prvi "zeleni" miš

Japanska kompanija "Fudžicu" (Fujitsu) je predstavila prvog biorazgradivog kompjuterskog miša na svijetu koji uopšte ne sadrži plastiku.

 Fujitsu Mouse M440 ECO - prvi "zeleni" miš Izvor: MONDO

Ovaj eko-miš napravljen od obnovljivih materijala, može se reciklirati. Korišćenjem biorazgradivih materijala "Fudžicu" promoviše održivu proizvodnju i pomaže smanjenju emisije CO2 tokom procesa proizvodnje.

Miš "M440 eko" je novi dokaz da 'zeleni' proizvodi ne povlače nužno kompromise u vezi sa kvalitetom, karakteristikama ili performansama.

Ovaj miš izgleda kao i svaki drugi napravljen od plastike, i odlikuju ga sve savremene funkcionalnosti poput skrol točkića ili visoka preciznost zahvaljujući optičkom senzoru od 1.000 tačaka po inču.

"M440 eko" je čak i komforniji za upotrebu od modela na bazi plastike pošto je njegova 'školjka', napravljena od biorazgradivog materijala, elastičnija od drugih obnovljivih materijala - što omogućava ergonomski dizajn usredsređen na komfor, jednako i za desnoruke i za ljevoruke korisnike.

Miš "M440 eko" je dostupan širom EMEA regiona (Evropa, Srednji Istok i Afrika). Cijena varira, a u Srbiji će preporučena maloprodajna cijena uređaja biti oko devet evra.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS