• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MWC: Najbolji su iPhone 4 i HTC

Na ovogodišnjem Mobile World Congressu iPhone 4 proglašen je za najbolji mobilni uređaj, a HTC za proizvođača godine.

 MWC: Najbolji su iPhone 4 i HTC Izvor: MONDO

iPhone 4 je ove godine u Barseloni proglašen za "najbolji mobilni uređaj", uprokos činjenici da Apple uopšte nije učestvovao na Mobile World Congressu.

U obrazloženju se navodi da iPhone 4 ima "odličan ekran i briljantan dizajn", da je napravljen od "fantastičnih materijala", a posebno se ističe činjenica da "pruža sjajne mogunosti dizajnerima aplikacija".

"U jakoj konkurenciji iPhone 4 nastavlja tradiciju svojih prethodnika i nameće tempo u trci proizvođača smartphone modela", navodi se u saopštenju Udruženja GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), koje dodjeljuje priznanja.

U GSMA žiriju su analitičari i savjetnici, novinari specijalizovanih časopisa, predstavnici mobilnih operatera, stručnjaci i lideri u mobilnoj industriji, piše PC Magazine. Važno je istaći da kompanije nemaju pravo da nominuju svoje proizvode, već članovi žirija sami prave listu kandidata..

Kompanija HTC proglašena je za najboljeg proizvođača godine, a priznanje dodatno dobija na značaju ako se ima u vidu da su finalisti bili Apple i Samsung. U obrazloženju se ističe da je kompanija "izgradila ime na tržištu polazeći od nule", a model HTC Desire sudije opisuju kao uređaj koji je "podigao kriterijume u svijetu Android telefona 2010. godine".

Najbolje aplikacije su Angry Birds na polju aplikacija za Apple platformu, BlackBerry Messenger u BlackBerry App Worldu, i Google Maps na polju aplikacija za Android platformu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS