• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deer Hunter 3 - Sezona lova na jelene

Tehnički bez greške, igra Deer Hunter 3 je sjajan način da se zabavite baveći se lovom.

 Deer Hunter 3 - Sezona lova na jelene Izvor: MONDO

Naziv: Deer Hunter 3
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Pucačina
Broj igrača: 1

Civilizacijski korak unaprijed je što se društveni status više ne meri brojem mrtvih životinja okačenih na zidu nečijeg doma, već koliko ugodno možete putovati u divljinu kako biste razgledali životinje.

Iz tog razloga ni sportski lov nije više popularan kao što je bio, jer je ljubiteljima oružja sada dostupan niz lokacija gde mogu vježbati svoje vještine. Upravo je igrica kompanije Glu - Deer Hunter dokaz toga.

U igri vam je omogućeno da prođete kroz nekoliko oblasti od kojih svaka ima raznovrsnu divljač. Sama logika igranja je vrlo jednostavna, tako da ćete je usvojiti već posle tutorijala. Svaka oblast je prvo prikazana iz vazduha, kako biste mogli da vidite tačke koje označavaju potencijalne mete. Kada odaberete jednu od meta, klikom na taster '5', prikazaće vam se lokacije u okviru koje ćete moći okretanjem da vidite svih 360 stepeni.

Cilj je da ugledate jelena ili medveda. Kada ih vidite pritiskom na taster '0' upotrebićete dvogled kako biste mogli da ocenite njihovu težinu i daljinu na kojoj se nalaze. Sledeće na redu je pucanje iz odabranog oružja.

Da biste lakše pogodili, na raspolaganju vam je miris koji privlači jelene, kao jedna od ponuđenih taktika.

Sve je prilično rutinski i svaku oblast završavate kada napunite torbe sa dovoljno mesa, ili kada vam vrijeme istekne. Kada završite početnu oblast - SAD, otključaćete Kanadu, i tako dalje.

Postoji i nekoliko bonus rundi za dodatnu zabavu, kao i “Challenge” mod koji vam postavlja zadatak da pogodite metu u zadatom vremenskom periodu. Na kraju tu je i galerija za pucanje, koja je savršena za vežbanje, a gde vam krda jelena prolaze ekranom, nalik na karneval.

Da sumiramo, igra Deer Hunter 3 će vam u potpunosti ispuniti očekivanja, naročito veoma realan način na koji životinje reaguju. Takođe, vidjećete da je prava umjetnost izvesti precizan pogodak, dok jeleni polako trčkaraju po mapi, a jedva da su vam ušli u domet.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS