• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mobiado Camo - praktično neuništiv

Kompanija Mobiado poznata je po proizvodnji atipičnih uređaja, a ovog puta predstavlja nam zaista neobičan mobilni telefon pod nazivom Kamo.

 Mobiado Camo - praktično neuništiv Izvor: MONDO

Radi se o luksuznom ali čvrstom telefonu koji je kao stvoren za udaranje i bacanje. Ukoliko ste ljubitelj planinarenja, kampovanja i ribolova jednostavno ćete poželeti ovakav telefon. Spoljna školjka Camo telefona je napravljen od anodizovanog aluminijuma, dok su dugmići/tasteri na njemu od nerđajućeg čelika. Za potpun "Rambo" vizuelni doživljaj pobrinuće se i ručno rađeni kamuflažni dizajn.

Naravno, očekivano je da ovakav uređaj bude i potpuno funkcionalan sa tehničke strane. Mobiado Camo poseduje TFT displej sa prikazom slike u rezoluciji od 208 x 208 piksela i 65000 boja. Prisutna je kamera od 1.3 megapiksela sa blicom, 50 megabajta interne memorije i dodatni MultiMediaCard slot. Za slušalice i transfer podataka tu je Bluetooth 2.0 podrška a za mrežu je zadužen tri-band GSM (900/1800/1900 megaherca).

U prodaji će se naći svega 200 jedinstvenih, ručno bojenih Mobiado Camo telefona, a cena ovog uređaja za sada nije poznata.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS