• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2012 - Da li će svijet postojati i dalje?

Iako napravljena po ugledu na film prilično banalnog zapleta, ova igra je jednostavna, ali efektna: zadatak vam je da spasite civilizaciju.

 2012 - Da li će svijet postojati i dalje? Izvor: MONDO

Naziv: 2012
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Filmska
Broj igrača: 1

Filmovi o katastrofama se uglavnom svode na kilometar visoke plimske talase ili gradove koji se ruše, a efekti su često bolje razvijeni od samih likova. U slučaju igre za mobilne telefone rađene po filmu 2012, razvojni tim je uspio da od ovog filmskog klišea napravi nešto veoma zanimljivo.

Umjesto da pokušaju da osmisle nov i zanimljiv zaplet baziran na ekstravagantnim specijalnim efektima u filmu, 2012 vam daje kontrolu nad veoma razornim sistemom za upravljanje vremenskim prilikama.

Zemljotresi, oluje, uragani i požari su pod vašom komandom, dok su gradovi Amerike u opasnosti da budu razoreni od nadolazeće apokalipse.

Na početku vam je zadatak da sprovedete ove opasne oluje van grada i da u tom procesu načinite što manje štete.

Vidjećete da precizno upravljanje uraganom nije lako i trebaće vam vremena da ovladate inertnim kontrolama sistema za upravljanje vremenskim prilikama kroz lavirint ulica.

Usput ćete moći da pokupite razne vrste ikonica koje će vam poboljšati rezultat i popuniti mjerač energije koji vam omogućava da popravite štetu koju ste načinili. Žanrovski igra bi trebalo da pripada nekoj vrsti hibridne platformske vožnje i funcioniše veoma dobro iako je koncept prilično jedinstven.

Pored osnovnog moda postoji i dodatni koji naglavačke mijenja cilj igre.

I dalje ćete upravljati vremenskim nepogodama, ali vaš zadatak je da pomognete apokalipsu i razorite što više gradova u zadatom vremenskom okviru.

Vaš mjerač za popravku štete u gradu takođe ima potpuno suprotnu namjenu i njegovom aktivacijom ćete osloboditi snažne detonacije koje će očistiti okolinu.

Svaka zgrada je podložnija rušenju od strane određene nepogode , a zadatak će vam pre biti da nađete odgovarajuću zgradu koju ćete srušiti nego da odaberete pravu vrstu nepogode.

Sve u svemu, 2012 je vrlo zanimljiv i jedinstven naslov, koji će unijeti malo raznovrsnosti u već dosadan filmski žanr i učiniće sve da vas zabavi, umjesto da samo posluži u marketinške svrhe.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS