• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nokia" predstavila telefone E6 i X7

"Nokia" je predstavila dva nova modela smart telefona "nokia E6" za poslovne ljude i "nokia X7" koji je namijenjen zabavi.

 "Nokia" predstavila telefone E6 i X7 Izvor: MONDO

Oba telefona pokreće najnovija verzija operativnog sistema "Simbian" (Symbian), sa novim ikonama i unaprijeđenim mogućnostima korišćenja za unos teksta, pretraživač je brži, a inovirana je i aplikacija "Ovi maps".

Nova "nokia E6" je elegantan poslovni smart telefon sa punom kverti (qwerty) tastaturom i ekranom visoke rezolucije koji je osjetljiv na dodir. Napravljen je od stakla i nerđajućeg čelika, kompaktan i jednostavan za korišćenje jednom ili obema rukama.

"Nokia E6" nudi izvanrednu izdržljivost baterije i ima odličan pristup programima "Microsoft Exchange", "Microsoft Communicator Mobile" i "Microsoft SharePoint".

"Nokia X7" je smart telefon namijenjen zabavi, ima veliki ekran dijagonale četiri inča, koji je idealan za igranje igrica i kameru rezolucije osam megapiksela, koja omogućuje HD kvalitet snimaka.

Telefon je prepoznatljivog dizajna, izrađen od kombinacije nerđajućeg čelika i stakla, pruža osjećaj čvrstine i izdržljivosti kada se drži u ruci. Model se isporučuje sa već instaliranim popularnim HD igricama "Galaxy on Fire" i "Asphalt 5".

U narednim mjesecima, ovo osvježenje operativnog sistema koje nosi nadimak "Simbian Ana" (Symbian Anna), postaće dostupno na novim uređajima "nokia N8", "nokia E7", "nokia C6" i "nokia C7", kao i modelima koji su već kupljeni, kroz ažuriranje softvera, ukazao je šef odjeljenja za smart uređaje kompanije "Nokia"Jo Harlow.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS