• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lenovo laptopovi E220s i E420s stižu u maju

Novi modeli iz Lenova sa podrškom za obavljanje multimedijalnih zadataka i tastaturom otpornom na prolivanje tečnosti na naše tržište stižu u maju.

 Lenovo laptopovi E220s i E420s stižu u maju Izvor: MONDO

Kompanija Lenovo predstavila je dva nova laptopa ThinkPad Edge E220s i E420s sa vrhunskim performansama. Integrisana grafika zasnovana je na drugoj generaciji procesorske tehnologije Intel Core - Lenovo Enhanced Experience 2.0, za brzo pokretanje sistema i niz opcija za bežično povezivanje.

Video pogledajte na www.mondo.rs

Ovi modeli omogućavaju i obavljanje zahtjevnih multimedijalnih zadataka, zahvaljujući sistemu Dolby Home Theatre za zvuk i podršci za HD video konferencije.

E220s "debeo" je manje od 2,5 centimetara, a težak manje od 1,5 kilograma, a neznatno veći E420s "debeo" je 2,5 centimetara i težak 1,8 kilograma.

Ekran modela E420s omogućava kvalitet slike kao na TV prijemnicima, tastatura je otporna na slučajno prolivanje tečnosti, a tu je i DVD plejer.

Oba modela opremljena su Lenovo tehnologijom za video konferencije, uključujući i video kameru visoke rezolucije, bešumnu tastaturu kao i moćan mikrofon i zvučnike.

Pomoću HDMI priključka mogu se pratiti prezentacije ili gledati filmovi jednako kvalitetno kao na velikom ekranu PC računara ili televizora.

Računari su opremljeni i najnovijom tehnologijom bežičnog povezivanja za WiFi i, opciono, izbornim mobilnim širokopojasnim pristupom Internetu, 4G/WiMAX.

Oba modela stižu na naše tržište u maju.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS