• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super K.O. Boxing 2 - bez sigurnosnog pojasa

Prava borbena igra, sa naglaskom na važnost tehnike u odnosu na besciljno pritiskanje dugmića.

 Super K.O. Boxing 2 - bez sigurnosnog pojasa Izvor: MONDO

Uz dovoljno sirove akcije koja će vam ubrzati rad srca, ovo je igra koju su pravi ljubitelji borilačkog žanra čekali.

Naziv: Super K.O. Boxing 2
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Borilačka
Broj igrača: 1

Bokseri imaju samo dvije pesnice, ali to ne znači da u ringu imaju na raspolaganju samo dvije vrste udaraca. U tom kontekstu, prvi utisak koji Super K.O. Boxing 2 ostavlja nije naročit, pošto vam na raspolaganju stoje samo dva dugmeta za napad - gore i dole.

Posle prvih par zvona za rundu, ovaj utisak nestaje kao moždane ćelije profesionalnih boksera. Super K.O. Boxing 2 nije banalna igrica, i iako su vam na raspolaganju samo dva dugmeta, važnost tehnike vrlo brzo postaje očigledna.

Vidjećete da je kretanje u najmanju ruku važno koliko i udaranje. Vaš borac može da eskivira napad uzmičući ulijevo i udesno sa takvom hitrinom, da će uspeti da izbegne prilično munjevite udarce, ali i da dopuni vaš arsenal kombinacijama udaraca.

Pritiskom na dugme za napad "gore" dok ste sagnuti, poslaćete razoran kroše koji lako može da iznenadi vašeg protivnika i ošamuti ga dovoljno da spusti svoj gard, što će vam pružiti priliku za nastavak serije udaraca.

Iako možete da koristite i blokove, izmicanje je mnogo efikasnije, a provociranje protivnika mnogo praktičnije korišćenje vremena kada ne uzvraćate udarce.

Konstantno "bockanje" protivnika će napuniti merač energije, što će vam omogućiti da iskoristite specijalan i mnogo moćniji napad. Imajuću u vidu brzinu akcije u igri, ovih par specijalnih udaraca vam pružaju mogućnost velikog broja ofanzivnih i defanzivnih opcija.

Sjajno animirana, uz živ stil nalik crtanom filmu, igra daje pun užitak. Jedina šteta je što se, imajući u vidu oblik ekrana mobilnog telefona, koristi samo njegova donja polovina. Ovo je jedna od par igara kod kojih bi mogućnost igranja sa položenim ekranom bila velika prednost.

I pored par zamjerki, ovo je igra sa više energije i sirove akcije od bilo koje u zadnjih par godina. Ljubitelji "tabačina" ne bi trebalo da zaobiđu ovaj naslov imajući u vidu sportski motiv. Naprotiv ova igra će vam pokrenuti krv (vjerovatno baš iz nosa).

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS