• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CNN i Nokia udružili snage

Vijesti koje objavjuje CNN biće podržane mapama kompanije Nokia. Aplikacija CNN App for Nokia dostupna je preko Ovi Store servisa.

 CNN i Nokia udružili snage Izvor: MONDO

Kompanije CNN i Nokia objavile su danas početak saradnje kroz objedinjavanje prikupljanja vijesti, generisanje sadržaja od strane korisnika, tehnologije mapiranja, kao i pružanja usluga baziranih na lokaciji.

Ova saradnja otpočela je upotrebom 3D mapa kompanije Nokia na CNN platformama tokom prenosa vjenčanja princa Vilijama i Kejt Midlton, navodi se u saopštenju kompanije Nokia.

"Ova saradnja je prirodna, s obzirom na to da obe kompanije dijele filozofiju spajanja ljudi bez obzira na granice, kroz kombinaciju servisa vijesti i visoko sofisticirane tehnologije", izjavio je Toni Medoks, generalni direktor CNN Internationala.

"Nokia i CNN dijele isto mišljenje da su vijesti sada mobilnije, moćnije i, kao osnovno demokratsko pravo, trebaju odmah biti dostupne ljudima širom svijeta", rekao je Džeri DeVard, direktor marketinga u kompaniji Nokia. "Počastvovani smo time što se CNN odlučio na korišćenje inovativne maping tehnologije kompanije Nokia za svoju međunarodnu platformu vijesti, ali i uzbuđeni što, kroz saradnju sa CNN-om imamo šansu da obezbjedimo novi servis vijesti korisnicima Nokia telefona", dodao je on.

Ova saradnja uključuje i CNN aplikaciju za Nokia telefone koja pružaju mobilni pristup stranicama kao što su CNN World, Business, Sport, Entertainment i Technolgy, kao i prenosima video materijala uživo.

Aplikacije korisnicima pruža mogućnost i da razmjenjuju CNN vijesti putem društvenih kanala i da učestvuju u procesu izvještavanja sa direktnim pristupom CNN-ovom servisu, iReport.

Aplikacija CNN App for Nokia dostupna je preko Ovi Store servisa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS