• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Logitech predstavio nov sistem zvučnika

Kompanija Logitech predstavila je nov sistem zvučnika pod naizivom Pure-Fi Mobile.

 Logitech predstavio nov sistem zvučnika Izvor: MONDO

Švajcarska kompanija Logitech, koja se bavi proizvodnjom perifernih elektronskih uređaja, predstavila je nov sistem zvučnika Pure-Fi Mobile, koji omoguchava kvalitetno slušanje muzičkih numera preko mobilnog telefona, čak i kada se on nalazi u džepu.

Pure-Fi Mobile pretvara bežišnim putem zvuk niskog kvaliteta s mobilnog telefona u "hi-fi" stereo zvuk, saopšteno je iz kompanije Logitech.

"Milioni ljudi danas koriste mobilni telefon da bi slušali muziku, a ukoliko ste jedan od njih sada možete da skinete slušalice i pojačate zvuk", rekao je Mark Šnajder, potpredsednik i generalni menadžer Logitech audio odeljenja.

Šnajder je istakao da vlasnici mobilnih telefona koji poseduju bežičnu tehnologiju Bluetooth s profilom A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) mogu da puštaju stereo zvuk uz pomoć kompaktnog sistema zvučnika Pure-Fi Mobile na udaljenosti 10 metara od telefona.

Pure-Fi Mobile može da se koristi i kao bežični spikerfon. Sistem poseduje dva ugrađena mikrofona - jedan za snimanje glasa, a drugi za praćenje i blokiranje pozadinske buke.

Baterija na punjenje koja se nalazi u tom uređaju omogućava 12 časova neprekidnog rada, a postoji i indikator stanja baterije.

Kada baterija ostane sa malo snage, mogu se iskoristiti kablovi za punjenje ili mini-USB kabl koji obezbeđuju nastavak uživanja u muzici.

Ukoliko se omiljena muzika nalazi na računaru, muzičkom plejeru iPod ili nekom MP3 plejeru, može se uživati u punom zvuku sa novim Logitech sistemom, konektujući ga uz pomoch Bluetooth ili ugradjenog konektora od 3,5 mm, kaže se u saopštenju beogradskog predstavništva kompanije Logitech.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS