• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Christian Dior mobilni telefon za 3.500 evra

Najavljeni i Kristijan Dior modni telefoni.

 Christian Dior mobilni telefon za 3.500 evra Izvor: MONDO

Još jedna čuvena modna kuća najavila je proboj na tržište mobilnih telefona. Reč je o Kristijan Dior (Christian Dior) telefonima koji su napravljeni u saradnji sa kompanijom ModeLabs.

Za sada nema previše informacija o mogućnostima ovog uredjaja, ali se zna da poseduje ekran osetljiv na dodir, kameru od, verovatno, 3.2 megapiksela, mogućnost reprodukcije multimedijalnih sadržaja, ali ne i dodatni slot za microSD kartice. Tom mogućnošću kod modnih telefona može da se pohvali samo Nokia Vertu.

Pored ovog “običnog” najavljen je i minijaturni My Dior telefon, veličine USB diska. On je, prema rečima proizviđača, namenjen damama koje ne vole da preturaju po svojim torbama u očajničkoj potrazi za telefonom. My Dior telefončić ćete jednostavno zakačiti za tašnu i tako će vam biti pri ruci u svakom trenutku. Taj uredjaj može da ostvari komunikaciju sa "glavnim" (primarnim) telefonom, a može se koristiti za primanje i obavljanje poziva.

Ciljno tržište Dior mobilnog telefona su Rusija i Kina, ali ne brinite - pojaviće se i u ostalim delovima sveta. Zbog nekompatibilnosti sa lokalnom bežičnom mrežom, neće se prodavati u Japanu i Koreji.

Ono što ćete sada pročitati nikako neće prijati vašem kardio-vaskularnom sistemu. Dior mobilni telefon košta oko 5.000 američkih dolara (3.500 evra)!!! Ova cena daleko prevazilazi cene drugih modnih telefona kao što su: Armani, Gucci, Levi’s, Prada ili Ferari, a neki od njih imaju i daleko bolje specifikacije.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS