• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2-4-1 Crosspix & Poppin Panda

Sjajan paket koji spaja ne baš nove logičke igre - šarmantnu slagalicu sa brojevima Crosspix, kao i igru u stilu “grupiši tri” Poppin Panda.

 2-4-1 Crosspix & Poppin Panda  Izvor: MONDO

Naziv: 2-4-1 Crosspix & Poppin’ Panda
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Logičke
Broj igrača: 1

Kažu da je džinovska panda ugrožena vrsta i da ih je ostalo samo nekoliko hiljada u centralnoj Kini. Mnogo manje su ugrožene igre u stilu Sudokua, ali ipak nove verzije izlaze prilično redovno.
Ako vam spoj ove dvije igre zvuči čudno, krivac je Glu. Napravili su još jedan od svojih paketa (dve igre u jednoj), gde su spojili Crosspix - slagalicu nalik Sudoku i Poppin’ Panda - igru nalik Zumi.

Crosspix je i dalje fantastična igra, stvorena tako što je Glu na staru i prilično istrošenu ideju dodao solidnu dozu šarma. Na primjer, popunjavajući ukrštenicu po datim brojevima, kreiraće se jednostavna slika u obliku neke životinje ili dela odeće. Dodatna pomoć kod rješavanja slagalice stiže u vidu mogućnosti da prepoznate objekat koju otkrivate i ovo daje osjećaj originalnosti igri.

Dodatni nivo originalnosti igra postiže činjenicom da se nalazite u virtuelnom muzeju gdje su objekti sortirani po halama. Poppin’ Panda je još jedna zabavna igra, iako nije ostala tako popularna kao Crosspix. Ovo je klon Zume sa istim zapletom, gdje ispaljujete obojene klikere pokušavajući da ih grupišete po boji. Ono što ovu igru čini uspješnom je što je Glu unaprijedio logiku igre koju Zuma ima.

Imate više pozicija sa kojih ispaljujete klikere i da klikere možete odbijati o zidove. Ipak ovo su bila unapređenja u vrijeme kada je igra izašla, a sada se smatraju uobičajenim stvarima za igre ovog žanra.

Ipak Poppin’ Panda je briljantan dodatak, jer njena lepršavost sjajno dopunjuje logičke izazove Crosspixa. Upravo to čini ovaj paket vredim dodatkom za sve vlasnike mobilnih telefona.

Ovu odličnu igru možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS