• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crash Bandicoot: Ostrvo mutanata

Sjajan dizajn nivoa i precizne kontrole, čine igru Crash Bandicoot Mutant Island jednom od najboljih platformskih igara na tržištu.

 Crash Bandicoot: Ostrvo mutanata  Izvor: MONDO

Naziv: Crash Bandicoot: Mutant Island
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Platforma
Broj igrača: 1

Biti konzolaška ikona iz devedestih godina prošlog vijeka je isto kao biti muzička pop zvijezda iz devesetih. Ono što je nekad bilo svježe i savremeno, sada je osuđeno da kao mediokritet uzme još malo novca od svakim danom sve manje baze fanova.

Uzmite za primjer Sonica, heroja s kojim ne možete naći pristojnu igru, osim na određenim mobilnim konzolama. Tvorci nekad uspješnog hita sa PlayStation konzola prve generacije su odlučili da vrate svog pulena na scenu. Poslije ne baš sjajnog Crash of the Titans i još nekih prosečnih projekata, Crash Bandicoot: Mutant Island se vraća u formu i žanr koji su prvobitno i proslavili našeg narandžastog prijatelja.

Ova igra predstavlja staru dobru platformu, u svom naboljem izdanju. Trčite kroz uvrnute nivoe, visite sa lijana, klizite niz padine i usput skupljate mnogo različitih 'džidža-bidža'. U startu može da se desi da ne budete baš oduševljeni onim što ćete vidjeti u prvih par minuta igre. Predlažemo vam, da se u tom slučaju malo strpite i date šansu igri, jer zadovoljstvo koje ćete doživjeti u nastavku igre je neprocenjivo.

Jako važna stvar za ovakvu vrstu igara su kontrole, a u ovom slučaju one su sjajno izvedene. Za razliku od mnogih sličnih izdanja, ovdje se nikad nećete naći u prilici da vam zasmeta raspored komandi. Savladavanje prepreka i zamki ovde je u potpunosti bezbolno, i što je mnogo važnije, izuzetno zabavno.

Sa tehničke strane igra prosto oduševljava. Grafika je prelijepa, sa puno interesantnih detalja i sjajnim animacijama. Na kraju svakog nivoa čekaju Bosovi, odlično renderovani Titani koji zauzimaju cijeli ekran vašeg mobilnog urađaja. Cilj je, naravno, savladati svakog od njih i uspostaviti kontrolu na cijelom ostrvu Mutanata.

Jedna od najboljih karakteristika ove igre je, svakako, dizajn nivoa. Svaki je sjajno osmišljen sa precizno predviđenim tokom dešavanja. Ima tačno onoliko različitih izazova, kolko je potrebno da vas natjera da nastavite sa igranjem.

Ipak, nije sve baš idealno. Tako može da vam se desi da na putu ka drugom ostrvu primijetite malu dozu ponavljanja na određenim dionicama, kao i nekoliko preteških prepreka na koje ćete naletjeti. Takođe, ono na šta treba da se spremite je maksimalno 'maltretiranje' tastature na vašem telefonu u borbi sa vašim neprijateljima.

Šta reći za kraj? Iako Mutant Island nikad neće dostići slavu i uspjeh igara sa originalne igračke platforme, ova igra predstavlja uspješnu rehabilitaciju Crasha i jednu od boljih platformskih igara za vaš mobilni telefon.

Ovu sjajnu igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS