• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Mobile fest u Novom Sadu od 27. do 29. maja

U Novom Sadu biće po prvi put održan trodnevni skup posvećen mobilnim i bežičnim komunikacijama.

 Prvi Mobile fest u Novom Sadu od 27. do 29. maja Izvor: MONDO

Prvi festival mobilnih i bežičnih komunikacija u Srbiji Mobile fest 2008 okupiće na Novosadskom sajmu od 27. do 29. maja predstavnike najuticajnijih kompanija i poznate stručnjake iz ove izuzetno dinamične oblasti, najavili su u petak organizatori manifestacije.

Na trodnevnom skupu mobilnih operatera, Internet provajdera, kompanija za razvoj softvera, mobilnih uređaja, distributera, prodavaca i korisnika usluga, biće dat svojevrsni presek stanja u toj industrijskoj grani i predstavljene inovacije u GSM, 3G, GPS i drugim oblastima.

U izložbenom delu Mobile festa posetioci će imati priliku da vide rešenja i uređaje Telekoma Srbija, EUneta, TeleGroupa i drugih kompanija, kao i ponudu najvećih distributera na domaćem tržištu, kao što su Tehnomobile, ComTrade i Pakom Solution Centre.

Konferencijski segment manifestacije, koju sa Novosadskim sajmom organizuje i beogradska agencija ITeam events, predstaviće projekte i studije Microsofta, Ericssona, Cisco Systems i drugih vodećih svetskih kompanija, ali i najuspešnije domaće među kojima su mt:s, Intracom, TeleGroup, ComTrade i ostali.

Kao posebna atrakcija Mobile festa najavljena je akcija Green Point, u okviru koje će na štandovima disreciklažnog centra, prvog specijalizovanog preduzeća za preuzimanje starih računara i drugog opasnog otpada, posetioci moći da predaju svoje neupotrebljive telefone, a zauzvrat dobiju prigodne poklone.

Izložbeni deo manifestacije biće otvoren od 10 do 18 sati, a ulaz za posetioce je besplatan.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS