• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amazon lansira sopstveni tablet računar

Internet prodavnica Amazon lansiraće sopstveni tablet računar u oktobru ove godine, piše "Vol Strit Džurnal" ne navodeći izvor informacije.

 Amazon lansira sopstveni tablet računar Izvor: MONDO

Amazon za sada nije najavio takve planove.

Tabelt računar će raditi sa Android operatvinim sistemom, imaće 9-inčni ekran i za razliku od iPada neće imati ugrađenu kameru, a proizvodiće ga jedna od azijskih kompanija.

Cijena tablet računara još nije poznata, ali se protepostavlja da će zahvaljujući integraciji sa prodavnicom Amazon biti jeftiniji od sličnih uređaja drugih proizvođača. Amazon će, između ostalog, budućim vlasnicima nuditi filmove, muziku i knjige.

Amazon upravlja sopstvenom prodavnicom dodataka za platformu Android - Amazon Appstore, koja je otvorena u martu. Po broju programa ona zaostaje od Android Marketa, ali posjeduje dodatke kojih nema u "zvaničnoj " prodavnici.

O planovima Amazona da lansira sopsvetni tablet računar saznalo se krajem aprila, kada je objavljeno da će ih proizvoditi kompanija Samsung.

Izvor "Vol Strit Džurnela" (Wall Street Journal) takođe navodi da će Amazon krajem leta jeseni ponuditi dva nova čitača Kindle, od kojih će jedan biti sa senzornim ekranom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS