• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smartphone modele češće koriste žene

Rezultati ankete koja je nedavno sprovedena u Americi potvrđuju zanimljiv trend: žene tehnologija počinje da interesuje više nego muškarce.

 Smartphone modele češće koriste žene Izvor: MONDO

Nešto više od hiljadu muškaraca i žena starosti između 18 i 54 godine popunjavalo je upitnik o svojim navikama u vezi sa korišćenjem novih tehnologija.

Rezultati su pokazali da smartphone ima 54 odsto žena i 46 odsto muškaraca, a od osoba koje imaju "pametnjakovića", neku aplikaciju za igranje igrica ima 75 odsto žena i 67 odsto pripanika jačeg pola.

Nintendo Wii konzolu, na primjer, ima 44 odsto dama koje su učestvovale u anketi i 41 odsto muškaraca, a 75 odsto žena izjavilo je i da se ne slaže sa uobičajenim stavom da se muškarci bolje razumiju u nove tehnologije.

Tokom popunjavanja upitnika, od ispitanika se očekivalo da napišu i bez koje tri aktivnosti ne bi mogli da izdrže mjesec dana.

Evo šta kaže statistika: ni muškarci ni žene ne bi "preživjeli" mesec dana bez Interneta i spavanja. Kada je o trećoj aktivnosti riječ, muškarci i žene se ne slažu: pripadnici jačeg pola ne bi mogli da izdrže mjesec dana bez seksa, a dame - bez tuširanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS