• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Speedway 2010 - Kružne trke

Iako slična prethodnoj verziji, poznata simulacija trka za mobilne telefone Speedway 2010 sada je igrački i vizuelno unaprijeđena.

 Speedway 2010 - Kružne trke Izvor: MONDO

Naziv: Speedway 2010
Izdavač: Ray Fusion
Format: Mobilni
Žanr: Trkačka
Broj igrača: 1

Kad prosječan gledalac naleti na kružne trke motora na televiziji, uglavnom instiktivno posegne za daljinskim upravljačem.

Za običnog posmatrača, ovo je vjerovatno najnelogičniji moto-sport, između ostalog i zato što se čini da ne iziskuje neku naročitu vještinu. Čak i oni koji ne voze motor ubijeđeni su da u držanju upravljača okrenutog ulijevo tokom nekog vremena nema ničeg komplikovanog.

U realnosti stvari nisu tako jednostavne, naravno, i nije sve u okretanju volana ulijevo, ili udesno, u zavisnosti od staze. Mnogo toga zavisi i od poznavanja konfiguracije terena, skretanja u krivinu pod odgovarajućim uglom, podešavanja vozila, izbora adekvatnih guma, kao i sposobnosti vozača da u kontinuitetu održava idealnu brzinu i pravac.

Zamke vrebaju iza svakog ugla i jedna jedina greška često može biti dovoljna da dovede do tragičnog razvoja događaja.

Uprkos realnoj mogućnosti da vam na smrt dosadi pritiskanje tastera "4" na vašem mobilnom telefonu, Speedway 2010 uspijeva da prevaziđe žanrovska ograničenja koja nameću "trkačke" igrice, tako da će vam ipak držati pažnju.

Ključna simulacija značaja vještine upravljanja virtuelnim dvotočkašem i dobrog starta za konačan rezultat trke je dobro odrađena.

Sve se odvija jako brzo. Motori proklizavaju na ulasku i izlasku iz krivine, blato i prašina lete po stazi, a na vama je da se izborite sa istrošenim gumama i klizavim putem.

Dobar start, bar dok ne nadogradite kvačilo nekoliko puta, biće izuzetno težak. Da biste krenuli na vrijeme, ali ne prije nego što trka i zvanično počne (da ne biste bili kažnjeni), biće vam potrebni čelični živci.

Struktura takmičenja data je u karijernom modu, sa stvarnim timovima iz Poljske i Britanije, velikim kupovima i glavnim Gran prijem. Da bi igranje bilo zanimljivije, tu je opcija koja vam omogućava da bilo kom vozaču promijenite ime, što je dobar način da ubacite prijatelje u igru ili da ažurirate bazu vozača.

Grafički aspekt igre je dodatno unaprijeđen, ali nedostatak predstavljaju izostanak sudara i određeni bagovi u ponašanju kompjuterski vođenih vozača.

Ipak, i pored ovih sitnih minusa, ova igrica odlično simulira kružne trke i sigurno ćete se sjajno zabaviti igrajući je.

Igru možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS