• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super Slam Ping Pong

Šta se dobije kad uzmete jedan od najpedantnijih sportova na svijetu i izbacite mu pedantnost? Ekstra zabavni stoni tenis, eto šta.

 Super Slam Ping Pong Izvor: MONDO

Naziv: Super Slam Ping Pong
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Sportska
Broj igrača: 1

Ne morate da budete vrhunski sportista da biste uživali u sportu. Većina nas je provela mnoge večeri (ponekad i svitanja) prateći raznorazne sportske događaje i naravno navijajući.

Suština je, da sport ne mora da bude super ozbiljan da bi bio uspješan: dovoljno je da uzmete esenciju tog sporta i predstavite je na najbolji mogući način. I to je ono na šta ova igra cilja. Ovo je daleko od simulacije stonog tenisa, ping ponga ili kako već želite da ga zovete. Ova igrica uspješno prenosi osjećaj brzine igranja i trenutnih odluka koje treba da donesete u sred poena tokom jednog prosječnog meča.

Ključ uspjeha u postizanju ovih osobina igre na mobilnom telefonu je u jednostavnosti. Dok je u pravom stonom tenisu bitna preciznost i tenhika udaranja, Super Slam sadrži svega par poteza i taktika se vrti oko građenja igre da bi ste poen završili “super udarcem”, a to je srž svakog meča. Sa svakim uspješnim udarcem puni se indikator snage. Kad dostigne svoj maksimum, kratkim pritiskom na taster ‘*’ izbacićete vašeg protivnika brzim i snažnim udarcem koji će proletiti pored njegovog reketa.

Normalni udarci spadaju u jednu od tri kategorije: standardni ritern, topspin i bekspin. Većina protivnika u početku može da se savlada korišćenjem standardnog udarca, ali kako budete napredovali, moraćete da uvedete i određene varijacije u vašu igru.

Neki protivnici, na primjer, obožavaju ravne udarce, i stavljaće vas u pozicije iz kojih jednostavno ne možete da osvojite poen. U ovakvim situacijama miksovanje vaših udaraca predstavlja bazu za uspjeh: mijenjanjem pravca i vrste udarca, držaćete rivale podalje od prilike da poentiraju.

Super Slam Ping Pong dolazi sa vešto implementiranim sistemom udaranja koji zahtjeva da držite pritisnuto dugme udarca koji ste izabrali od trenutka kad protivnik pošalje loptu. Zatim ćete biti obaviješteni kada je nabolji trenutak za udarac (koji se izvodi puštanjem pritisnutog dugmeta) sistemom znaka uzvika koji će mijenjati boju od crvene, preko žute do zelene. I ako će potonja dva biti dovoljna da se uspješno izvede udarac, samo će zeleni znak (ili njih dva, ako uspjete da držite dovoljno dugo) učiniti da vaš udarac ide punom snagom.

Na vama je da provalite koliko dugo možete da držite udarac, s obzirom na to da postoji mogućnost da ako držite previše dugo dugme, promašite loptu.

Sve ove taktike mogu da se nauče kroz nekoliko brzih i preciznih tutorijala koji upotpunjuju igru. Na primjer, kad budete igrali protiv prvog ozbiljnijeg protivnika, vaš trener, Wu Pong, će vas naučiti osnovama spin udaraca, koje ćete primjeniti da biste prešli u narednu rundu takmičenja. Takođe, on će nagalašavati važnost reagovanja na protivnikove udarce, ako uspijete da vratite njihove specijalne udarce, brže će se puniti indikator, što će vam pomoći da ne izgubite poen.

Pokušaj običnog udarca kada se sukobljavate sa protivnikovim posebnim udarcem može dovesti do katastrofalnog ishoda.

Osim toga, igra prati formu koju biste očekivali od jednog stonog tenisa - svaki poen se računa kao jedan, serveri se mijenjaju na svaka dva poena... Obični mečevi se igraju na sedam dobijenih poena, dok se na Gren Slem takmičenjima, koristi sistem “do 11” kao i u stvarnosti.

Super Slam Ping Pong ne ulazi u zamršenost profesionalnog sporta, niti pokušava da vjerno predstavi posvećenost i umijeće koji profesionalni igrači posjeduju da bi ovladali ovom igrom. Njegov stil crtanog filma i blaga priroda znači da je ovo sportski naslov u kojem svako može da uživa.

Možda ovo nije investicija koja će vam pružiti dugotrajnu korist, ali Super Slam je igra koja sadrži iskrenu ljubav prema umjetnosti udaranja male plastične lope na gotovo mikroskopskom stolu.

Ovu sjajnu igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS