• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predators - po filmu Roberta Rodrigeza

Igra Predators ima i zahtjevne borbe sa bosovima i sjajne akcione elemente koji će vas odvesti u svijet opisan u filmskom blokbasteru.

 Predators - po filmu Roberta Rodrigeza  Izvor: MONDO

Naziv: Predators
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni
Žanr: Pucačka
Broj igrača: 1

Film "Predatori" predstavlja sve ono što jedna akcija treba da bude, a ni igrica ne zaostaje za filmom i smještena je u pucačko-platformsko okruženje.

Pored već standardnih dugmića za kretanje (2, 4, 6, 8) i pucanje (5), automatsko pucanje se aktivira pritiskom na taster ‘*’, uz čiju pomoć ćete pucati na kreature koje vas napadaju dok vi pokušavate da savladate prepreke na koje naijlećete.

Ovi grozničavi susreti će se konstantno ponavljati tokom svih devet nivoa, a susretaćete se i sa ogromnim pčelama, čudnim bodljikavim svinjama i, naravno, Predatorima koji će željeti kičmu vašeg ljudskog avatara kao trofej.

Uzgred, Predatori su izabrali prilično gadnu planetu za vježbanje lova, sa kilometrima džungle i raspalim drvenim mostićima poređanim po njoj.

Ovo znači da Predatori vrlo rijetko mijenjaju lokacije – skoro uvijek su u džungli. Ali i pored nedostatka varijacija okruženja, grafika je prilično detaljna i dovoljno zanimljiva da zadrži vašu pažnju tokom prelaženja platformskih sekcija.

U dva navrata ćete imati priliku da učestvujete i u 3D jurnjavi tokom koje ćete izbegavati bujnu vegetaciju i laserske nišane opasnih Predatora. Prepreke su tu taman da vam malo otežaju, a i da učine da igra izgleda malo raznovrsnije.

Ono što ne funkcioniše baš najbolje su kasnije borbe bosova, odnosno protiv napornih Predatora, koje upadaju u kategoriju nepoželjno dugih borbi.

Sa vrlo malo prilika da se uzvrati vatra prilikom izbegavanja protivničke, može vam se činiti da ovi sukobi traju celu večnost. Pošto nema snimanja pozicije tokom bitke, gubitak energije nakon nekog vremena naporne borbe može biti prilično frustrirajući. Ipak postoji jednostavno objašnjenje za ovo. Da nema toga igra bi bila veoma kratka.

U svakom slučaju, integralno gledano to je dobra igra izvedena u 2D pucačini i 3D jurnjavi. Oni koji planiraju da igraju ovu igru zbog akcije, sigurno neće biti razočarani. I ako nešto starija ona pruža zaljubljenicima u žanr upravo ono što im je potrebno.

Ovu zanimljivu igru možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS