• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Android smatrphone iz Sony Ericssona

Iz Sony Ericssona stiže Android smartphone Sony Ericsson Live with Walkman, koji omogućava trenutni pristup muzičkom plejeru, ali i Facebooku.

 Novi Android smatrphone iz Sony Ericssona Izvor: MONDO

Telefon, koji radi na najnovijoj Android platformi Gingerbread 2.3, biće dostupan na odabranim tržištima širom svijeta u četvrtom kvartalu ove godine.

Infinite opcija omogućava trenutan pristup novim sadržajima o omiljenom izvođaču, kao što su muzički spotovi, informacije o izvođaču i pretragu za tekstovima pjesama, a Qriocity omogućava pristup muzičkim i video sadržajima koje nudi Sony.

Zaobljenog dizajna, telefon ima ekran veličine 3,2 inča i snažan procesor od 1GHz. Prednja kamera pruža mogućnost Skype video poziva, a kamera od pet megapiksela na poleđini može da snima u HD formatu.

Direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson Nikolas Šerer je naveo da korisnici sada žele smart telefone koji pružaju bogat doživljaj društvene zabave.

''Umjesto jednodimenzionalnog muzičkog iskustva, oni žele trenutan i savršen pristup novim sadržajima, u kombinaciji sa mogućnošću da taj sadržaj dijele i povezuju se sa prijateljima, što im omogućava ovaj telefon'', kazao je Šerer.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS