• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Galaxy modeli i nove oznake

Kompanija Samsung Electronics Ltd je najavila novu strategiju imenovanja Galaxy Smart telefona, kao i lansiranje četiri nova modela.

 Novi Galaxy modeli i nove oznake Izvor: MONDO

Radi se o modelima Galaxy W, Galaxy M Pro, Galaxy Y i Galaxy Y Pro, koji koriste Android 2.3 Gingerbread operativni sistem.

Ovaj nov sistem imenovanja će grupisati i organizovati uređaje u pet klasa koji se indentifikuju po jednom slovu alfabeta. Uređaji će biti obilježeni i dodatnim indikatorom koji ukazuje na specifične funkcionalne osobine.

"Kako Samsung nastavlja sa inovacijama, naš cilj je da potrošačima pružimo iskustvo stvoreno po mjeri njihovih potreba. Uveli smo elemente pomoću kojih će korisnici moći da lako pronađu uređaj koji će im pružiti savršen doživljaj", kaže Dž.K. Šin, predsjednik i direktor Samsungovog odsjeka za mobilne komunikacije.

"Pored ove nove strategije u nomenklaturi, ove godine na sajmu IFA (Sajam potrošačkih elektronskih uređaja u Berlinu), predstavićemo Galaxy W, Galaxy M Pro, Galaxy Y i Galaxy Y Pro telefone koji su dizajnirani tako da ih mogu koristiti kako profesionalci tako i korisnici društvenih mreža. Ovi proizvodi predstavljaju nadogradnju fenomenalnog uspjeha koji smo iskusili sa Galaxy paletom.“

Nove oznake klasa se odnose na specifičnu kategoriju u koju spada određeni smart telefon, na primjer, premijum ili bazični uređaj. Sve klase će se koristiti unutar hijerarhijskog brendiranja Galaxy smart telefona.

"S" (Super Smart) - Uređaji koji se nalaze u samom vrhu Samsungove palete mobilnih telefona. Ova klasa će se koristiti samo za najbolje uređaje poput Samsung Galaxy S, nagrađivanog smart telefona koji je već prodat u 10 miliona primeraka širom sveta.

"R" (Royal/Refined) - Modeli iz premijum kategorije - kombinacija snage, performansi i produktivnosti za sve one koji žele da ih definiše tehnologija koju koriste.

"W" (Wonder) - Strateški modeli visokog kvaliteta, savršeni za one koji traže balans između stila i performansi.

"M" (Magical) - Modeli visokih performansi po ekonomičnoj ceni.

"Y" (Young) - Ovo su bazični ili strateški modeli za tržišta u razvoju ili za mlađe korisnike kojima je bitna cena.

Indikatori klase odnose se na specifičnije opise ključnih prodajnih elemenata uređaja:
"Pro" - Ukazuje na to da uređaj posjeduje i QWERTY tastaturu radi bržeg kucanja elektronskih poruka i veće produktivnosti za profesionalce.

"Plus" - Ukazuje na to da je uređaj poboljšana verzija postojećeg modela.

"LTE" - Ukazuje na to da je uređaj predviđen da koristi standarde konektivnosti LTE (Long-Term Evolution), to jest 4G standard, kako bi pružio veći kapacitet i brzinu mobilne mreže.

Detalje o svim modelima potražite na OVOM LINKU.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS