• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrhunska igrica na MONDU - Pro Evolution Soccer!

Pro Evolution Soccer 2008 za mobilne telefone je još jedna vrhunska igrica koju možete preuzeti sa MONDO portala u kategoriji DOWNLOAD.

 Vrhunska igrica na MONDU - Pro Evolution Soccer! Izvor: MONDO

Ako ste ikada igrali neki od delova Pro Evolution Soccer serijala (za PC ili konzole), sigurno se pitate da li verzija namenjena mobilnim telefonima donosi isti "gameplay" osećaj. Možete odahnuti jer je odgovor pozitivan.

Sada na mobilnom telefonu možete igrati pojedinačne mečeve, vežbati udarce i kombinacije na treninzima, takmičiti se u ligama i kupovima (koji su bazirani na takmičenjima iz realnog života).
Utakmice traju od tri do deset minuta, postoje tri nivoa težine mečeva i dve pozicije kamere (obe sa strane, od kojih jedna ima pogled dalje od igrača i usmerena je ka napadačima na terenu).

Postoje i dva sistema kontrole, a moguće je kontrolisati igrače i situacije u igri i preko jednog tastera. Sva akcija tapkanja vrši se preko tastera sa brojem "5", a ovo će najviše koristiti manje iskusnim igračima, koji žele da odmah počnu sa akcijom na terenu.

Pro Evolution Soccer 2008 omogućuje prilično realno izvođenje kornera, dodavanje lopti, a "vođenje" lopte od strane igrača teče glatko.

Kada su u pitanju licence, možete uživati u pravim imenima fudbalera, dok su imena klubova prilagođena i nisu licencirana (London FC, Man Red, Wearside...). Kod igrača možete razvijati pet osobina (Attacking/napad, Speed/brzina, Technique/tehnika, Power/snaga i Defence/odbrana), sa napomenom da većina igrača može da igra na više pozicija.

Ova fenomenalna igrica ima i neke nedostatke - nešto slabija grafika, kao i golmane koji u početnim nivoima golove primaju i sa pola terena.

Pro Evolution Soccer 2008 za mobilne telefone je vrhunski naslov i očigledno je proizvod dugog procesa razvoja (što se odražava i na brizinu učitavanja). Ako nikada niste igrali neku od Konami fudbalskih igara, sigurno ćete se "navući", a ako ste već fan ovog tipa igara Pro Evolution Soccer 2008 neće vas razočarati.

I ovu igru, kao i ostale fenomenalne naslove čiji je izdavač Glu Mobile, možete preuzeti sa MONDO portala u kategoriji DOWNLOAD.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS