• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meteor Café - brzina usluge je sve

Ukoliko tražite način da prekratite nekoliko minuta dosade, ovo je prava igra za vas.

 Meteor Café - brzina usluge je sve Izvor: MONDO

Naziv: Meteor Cafe
Izdavač: THQ
Format: Mobilni
Žanr: Menadžerske
Broj igrača: 1

Početi neki posao od nule je jako teško.  Uglavnom već na startu dugujete nekome pare (nadamo se banci, ne gangsterima), zatim radite prosječno 20 sati dnevno samo da bi ste se održali na nekoj pozitivnoj nuli, i tako duži vremenski period. Sve dok najzad ne počnete da zarađujete (ako imate sreće).

U svijetu igre Meteor Café, pokretanje posla je mnogo lakše - sve što vam treba je oštro oko i brze reakcije. Cilj igre je da od malenog kafića napravite preduzetnički raj, šireći se na različite lokacije i koristeći što moderniju opremu i posuđe.

Ovo radite tako što ćete gađati mušterije hranom koja će završavati u njihovim tanjirima. Nije nešto što bi ste uradilii u stvarnosti, ali je svakako efikasan način da nahranite gladne goste.

Svaki gost restorana će tražiti artikal određene boje. Pritiskom na odgovarajući taster vašeg telefona, dobacićete posudu sa traženom robom i mušterija će sa uživanjem pojesti svoj obrok.

Kako igra napreduje, ljudi će vam naručivati višeslojnu hranu koja zahtijeva slaganje boja prije nego što servirate i naplatite. Ovde se javlja manji problem u vidu nešto dužeg čekanja na pojavjlivanje sledeće komande, ali ništa što bi posebno pokvarilo igranje.

Za razliku od sličnih igara na temu restorana, ovde nema jurcanja okolo, popravljanja, skupljanja sudova, naplaćivanja računa, ili brige oko toga kakve mušterije vam ulaze u lokal.Umjesto toga ovde se sve svodi na usklađivanje odgovarajućih boja. Zadajte komandu na vrijeme i biće vam plaćeno. Jednostavno.

Kako vam bude rasla “popularnost” (zahvaljujući uspješnom serviranju), tako ćete se seliti na različite lokacije kao što su planinske kolibe ili druge planete.

Osim izgleda, lokacije se ne razlikuju mnogo - ne postoje specijalne mušterije sa posebnim zahtjevima, ali vam se zato otključavaju nove mogućnosti za više nivoe. Neke od njih su duže smjene, skuplja jela, više istovremenih narudžbina…

Jednostavna logika igranja - sklapanje boja, znači da je Meteor Café dobra zabava za kratak vremenski period, ali njena jednostavnost i stalno ponavljanje akcija neće dovesti do toga da joj se posvetite na duži vremenski rok.

Ovu interesantnu igru možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS