• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalni udar u Beogradu

U Beogradu se 28. septembra održava veliki samit o digitalnim medijima.

 Digitalni udar u Beogradu  Izvor: MONDO

Prvi regionalni samit posvеćen digitalnim medijima održaće se u Beogradu 28. septembra, a među najavljenim učesnicima je i Stiv Herman, dugogodišnji glavni urednik BBC Online Newsa.

Skup koji će na jednom mjestu okupiti sve referentne regionalne i evropske eksperte digitalnih medija, održaće se hotelu Kontinental, a otvoriće ga Vensan Dežer, šef Delegacije EU u Srbiji.

Više od dvadeset govornika, među kojima su i Jasna Matić, državni sekretar za Digitalnu agendu, Mojca Jarc direktor Sektora za infrastrukturu slovenačkog informatičkog društva, Jelena Stojanović, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija i drugi, biće na raspolaganju slušaocima tokom samita, ali i u opuštenom druženju, koje slijedi poslije skupa. Ograničenom broju prisutnih biće omogućeno da se lično upoznaju sa nekima od govornika, ali i da ponude svoje ideje, rješenja, prijedloge.

Organizator, Audit Bureaux of Circulations Serbia najavljuje razmjenu znanja i iskustava marketinških i medijskih profesionalaca, uz korišćenje najsavremenijih informaciono-komunikacionih tehnologija.

Prijavljivanje je u toku, kotizacije se kreću od 3.000 do 9.000 dinara (za VIP goste), a ukupan broj mjesta ograničen je na samo 250 slušalaca, navodi se u saopštenju organizatora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS