• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Obucite" Dell Inspiron

Kompanija Dell lansirala je nove Inspiron R noutbuk modele, koji dolaze sa zamjenljivom maskom iz Switch by Design Studio kolekcije.

 "Obucite" Dell Inspiron Izvor: MONDO

Ova opcija omogućava laku i jednostavnu zamjenu spoljašnje maske po sistemu "pop and click", a kolekcija obuhvata varijacije boja i unikatnog dizajna izuzetnih nezavisnih umjetnika, dizajnera i partnera uključujući i kompaniju OPI.

Među brojnim dizajnerima poklopca, koji su inače radili i za American Express, Nike, Swatch, MTV New York Times su Dien Čokan sa djelima Lovers in the Morning i Kaleidoscope i Korakrit Arunandčai, čiji dizajn X za temu ima motiv spejs šatl nesreće.

Rješenje pod nazivom Džinovski karo dizajnirala je Britani Valdner, dok dizajn Horizontal del Infinito in Green i Horizontal del Infinito in Pink potpisuje Derek Velč.

Dell u kolekciji ima i zamjenljive poklopce inspirisane motivima Indije - Šad slavi radost i blaženstvo ceremonije vjenčanja, Amiru ("princeza") karakteriše specifičan i dramatičan kolorit, Mehndi dizajn je predstavlja tatu ukrašavanje nevjeste, dok je Sanget dizajn svijetao sa elegantnim, nježnim bojama koje naglašavaju suptilnost ujedinjenja dvije porodice.

Oni koji žele blistav, poliran izgled poklopca , mogu da izaberu jednu od boja laka za nokte - kreiranim u partnerstvu sa kompanijom OPI.



(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS