• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi sajam potrošačke elektronike u Beogradu

Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA fair biće prvi put održan od 30. septembra do 2. oktobra na Beogradskom sajmu.

 Prvi sajam potrošačke elektronike u Beogradu Izvor: MONDO

Tokom tri dana održavanja Sajma, posjetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim tehničkim dostignućima, uživaju u zabavi, ali i da obave dobru kupovinu, dok će, sa druge strane, proizvođači moći direktno da pristupe potrošačima.

Na Sajmu će biti izložene najnovije tehnologije iz domena audio i HiFi uređaja, elektronika za automobile, motore, kamione, potom segmenti IT industrije, digitalne kamere, igre za računare, kućanski aparati, mobilni telefoni, navigacija...

Konceptualno, sajam se oslanja na četiri ključna segmenta - izložbeni, gdje će posjetiocima biti predstavljeni najnoviji proizvodi i rješenja, ali i zabavni, gdje će posjetiocima na raspolaganju biti najmoderniji zabavni sadržaji, 3D biskopi, konzole, Microsoft Kinect, World Cyber Games takmičenje...

U segmentu edukacije posjetioci će moći da prisustvuju različitim predavanjima, prezentacijama i premijerama, dok će u segmentu prodaje posjetioci moći da kupe većinu izloženih proizvoda po povlašćenim cijenama u specijalizovanim prodavnicama.

Ključni razlog za pokretanje ovog Sajma predstavljaju stalni napredak tehnologije i njena sve veća dostupnost, ali i sve veće interesovanje javnosti u Srbiji, kao i u čitavom regionu jugoistočne Evrope, ističu organizatori.

CE&HA sajam se organizuje po uzoru na tri najveća svjetska sajma iz ove oblasti - IFA u Berlinu, CeBit u Hanoveru i International CES u Las Vegasu.

Cijena ulaznice iznosi 300 dinara, parkiranje je 50 dinara po satu, a radno vrijeme je od 10 do 19 sati u petak i subotu i od 10 do 17 sati u nedjelju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS