• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG Viewty - crveni đavolčić

Uskoro će se u prodaji naći verovatno najatraktivniji model iz LG Viewty serije - telefon u crvenoj boji.

 LG Viewty - crveni đavolčić Izvor: MONDO

LG Viewty telefon do sada se mogao kupiti u nekoliko boja (crnoj, roze, srebrnoj i ljubičastoj). Uskoro će se u prodaji naći verovatno najatraktivniji model - LG Viewty u crvenoj boji.

Telefon, sa oznakom LG-KU990, poseduje kameru od 5 megapiksela sa autofokusom i stabilizacijom slike.Telefon ima mogućnost snimanja video sadržaja do 120 frejmova u sekundi, kao i mogućnost editovanja i direktnog "kačenja" na YouTube.

LCD TFT ekran veličine 3 inča osetljiv je na dodir i prikazuje sliku u rezoluciji od 240 x 400 piksela. LG Viewty ima mogućnost reprodukcije DivX sadržaja, kao i H.264, H.263 i MPEG4 video fajlova. Prisutan je i uvek koristan TV izlaz.

Kada je konekcija u pitanju, ovaj telefon poseduje HSDPA na 3.6Mb u sekundi, EDGE, Bluetooth, USB i kao novinu PictBridge (omogućuje konekciju telefona sa štampačem putem USB kabla).

Interna memorija telefona iznosi 100 megabajta, a uvek se može dodati više memorije preko MicroSD slota koji podržava kartice kapaciteta do 2 gigabajta.

LG Viewty telefon crvene boje namenjen je prvenstveno tržištu Istočne Evrope, pa je realno da ga uskoro nađemo i na našem tržištu.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS