• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefoni, zlato, dijamanti...

Kompanija Gresso predstavila je dva izuzetno atraktivna i ekstravagantna telefona koji od konkurencje odudaraju i izgledom i cenom.

 Telefoni, zlato, dijamanti... Izvor: MONDO

Kompanija Gresso predstavila je dva izuzetno atraktivna i ekstravagantna telefona koji od konkurencje odudaraju i izgledom i cenom, pod nazivom Gresso Avantgarde White Diamonds i Gresso Royal White Diamonds.

Sama maska telefona je prilično elegantna. Izrađena je od 200 godina starog afričkog crnog drveta. Ovo telefonima daje jedinstvenu notu unikatnosti, a verovatno je da je napravljena i ograničena serija ovih telefona.

Kao displej iskorišćen je safir od 42 karata u obliku kristalnog stakla. Umesto po standardnoj tastaturi, na Gresso telefonu tipkaćete po zlatnim tasterima od 18 karata.

Specifikacije ovog telefona i nisu preterano bitne, jer retko ko bi se usudio da ga koristi u javnosti (sem ukoliko nije okružen gomilom telohranitelja). Ipak, treba pomenuti podršku za Tri-band GSM, kameru od 2 megapiksela, QVGA displej...

Na kraju cena. Gresso Royal White Diamonds telefon košta 33.000 evra, dok će se model pod nazivom Gresso Avantgarde White Diamonds prodavati po ceni od 9.000 evra. Ovo definitivno nisu telefoni koje biste želeli da izgubite.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS