• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sting obilježava godišnjicu uz iPad aplikaciju

Sting je u ponedjeljak u prodavnici kompanije Apple na Menhetnu predstavio aplikaciju za iPad koja dokumentuje 25 godina njegove solo karijere.

 Sting obilježava godišnjicu uz iPad aplikaciju Izvor: MONDO

"Danas je moje digitalno rođenje", kazao je šezdesetogodišnji umjetnik i nekadašnji frontmen grupe Police, navodeći da je aplikacija nešto sasvim novo, što je i razlog zbog kojeg će biti besplatna - "niko nema predstavu koliko bi trebalo da košta".

Nova aplikacija Sting 25 sadrži snimke sa koncerata, tekstove pjesama u rukopisu, intervjue, fotografije i muzičke video spotove kao i listu imena ljudi koji su sarađivali sa Stingom i bili inspiracija njegovom stvaralaštvu tokom posljednje dvije i po decenije.

Tu su i podaci o njegovim humanitarnim projektima, odlomci iz njegovih dnevnika, panoramske fotografije njegovih instrumenata kao i dijelovi snimka sa koncerta koji je Sting u oktobru održao povodom svog 60. rođendana...

Na kraju prezentacije, Sting je izveo nekoliko svojih hitova za okupljene obožavaoce, a numeru Fragile posvetio je Stivu Džobsu.

"Žao mi je što nije ovdje. On je na neki način kreirao našu budućnost", kazao je poznati muzičar za nedavno preminulog osnivača kompanije Apple.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS