• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel-u nagrada - Brand web u BiH

Na ovogodišnjem takmičenju u izboru najboljih web stranica u BiH- WebAward.Me kompanija m:tel je osvojila nagradu Brand web u BiH.

 m:tel-u nagrada - Brand web u BiH Izvor: MONDO

M:tel korporativni portal u novom ruhu komercijalno je pušten 28.09.2009. godine.

U posljednje dvije godine, portal je zabilježio više od 3.5 miliona posjeta i 15 miliona pregledanih stranica. WebAward.Me nacionalni izbor najboljih web stranica u BiH je takmičenje koje se ove godine održava treći put i na koje iz godine u godinu pristiže sve veći broj prijavljenih web stranica koje se takmiče za titulu najbolje stranice.

Ove godine Web Award.Me dodjelila je nagrade u 15 kategorija: Mediji (podkategorije: štampani, televizijski, radio i internet), Javna uprava, Korporativne stranice, Finansije, Kultura, Edukacija, Turizam , Brand web, Auto, Moda, Sport, Zdravlja, Social community (socijalna mreža), Zeleni web, te u novoj kategoriji koju ove godine premijerno predstavljaju, a to je kategorija Osobni web.

Pored nagrada u kategorijama, dodijeljena je glavna nagrada Grand Prix WebAward.Me 2011, te Vision Web Award.Me 2011. Takođe ove godine dodijeljena je i Special Award - Balkan Web Award za najkreativniju i tehnološki najrazvijeniju korporativnu web stranicu iz neke od zemalja predstavnica Jugoistočne Europe (Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS