• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TweepsMap locira vaše sljedbenike na Twitteru

Interesuje vas iz kog dijela svijeta su vaši followeri? TweepsMap će vam otkriti. Servis možete isprobati na tweepsmap.com.

 TweepsMap locira vaše sljedbenike na Twitteru Izvor: MONDO

TweepsMap je interaktivna mapa nečijih sljedbenika na Twitteru u određenom dijelu svijeta, zemlji ili gradu, uz pomoć koje se kampanje koje se vode na ovoj mreži mogu prilagođavati ciljnoj grupi. Ili će, ako ne vodite nikakvu kampanju, nego ste "običan korisnik" vaša radoznalost biti zadovoljena.

Potrebno je da TweepsMap povežete sa svojim Twitter nalogom i dobićete mapu na kojoj su plavim ptičicama označene zemlje i gradovi u kojima žive veši followeri, a crvena i žuta ptičica pokazuju mjesta na kojima ih je najviše.

Ovaj servis lansiran je u oktobru i dnevno ga koristi oko hiljadu ljudi, što onih koji žele da prilagode kampanju ciljnoj grupi, što onih koji samo žele da se zabave.

"TweepsMap vam pomaže da procijenite da li treba nešto da mijenjate u pristupu", kaže Samir Al-Batran, koji je kreirao TweepsMap.

"Za 'obične' korisnike TweepsMap je zabavna alatka koja im pokazuje kako su raspoređeni njihovi sljedbenici", objašnjava on.

Ovaj servis neće automatski "tvitovati" rezultate bez dozvole korisnika, niti će podaci sa privatnih naloga biti sačuvani. Ali, na preciznost podataka utiče i činjenica da izvjestan broj korisnika, oko deset odsto njih, nema preciznu lokaciju na svom profilu, nego recimo imaju podatak o državi, ali ne i o gradu u kojem žive.

Ako vas zanima odakle vas "prate", idite na tweepsmap.com.

(www.mondo.rs - Foto: Twitter followeri MONDA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS