• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Facebooka za Obamine klinke

Ćerkama američkog predsjednika Baraka Obame koje imaju deset i 13 godina zabranjeno je da otvaraju profile na Facebooku dok ne napune 18 godina.

 Nema Facebooka za Obamine klinke Izvor: MONDO

Iako mnogi roditelji nisu baš najsrećniji kad njihova djeca otvore profile na društvenim mrežama, često ne pokušavaju da to spriječe popuštajući pred "ali sviiii ih imaju" argumentima.

Ali, ima i onih koji su odlučniji: ćerkama američkog predsjednika Baraka Obame koje imaju deset i 13 godina zabranjeno je da otvaraju profile na Facebooku dok ne napune 18 godina.

Ovako stroga odluka pomalo je čudna, naročito ako se uzme u obzir da je Obama poznat ako prvi "predsednih društvenih mreža", pošto je Facebook i druge mreže koristio tokom kampanje za izbore 2008. godine. Obama se tada u velikoj mjeri oslanjao na Facebook i druge online resurse ne bi li podstakao mlade birače da glasaju za njega, a tim putem prikupljana su i sredstva za kampanju.

Američki predsjednik i njegova supruga kažu da im ne djeluje "prirodno da njihove ćerke detalje iz privatnog, porodičnog života stavljaju javnosti na uvid".

Interesantno je ipak da na svoj Facebook profil, koji ima više od 24 miliona "lajkova" Obama često postavlja fotografije na kojima se vidi kako uživa sa porodicom i igra se sa ćerkama.

"Zašto bi gomila ljudi koje ne poznajemo imala uvid u detalje iz našeg privatnog života? To nema nikakvog smisla... Vidjećemo šta će djevojčice misliti o tome za nekoliko godina", rekao je Obama za magazin "Pipl".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS