• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrajte UEFA Euro 2008 uz MONDO

Savršen plan za leto bez fudbala? UEFA Euro 2008 mobilne telefone je vrhunska igrica koju možete preuzeti sa MONDO portala u kategoriji DOWNLOAD.

 Igrajte UEFA Euro 2008 uz MONDO Izvor: MONDO

UEFA Euro 2008 je poslednja od EA fudbalskih igrica, a dolazi od istog proizvođača (Distinctive Developments), kao i svi ostali FIFA naslovi za mobilne telefone.

Stvarna imena igrača su tu, a vi možete da odaberete formaciju, strategiju, izaberete izvođača slobodnih udaraca i postavu.

Ono što UEFA Euro 2008 čini drugačijom od ostalih FIFA igrica je akcija. Imate mogućnost zaustavljanja igre svaki put kada želite da šutirate, dodate, uklizate ili izvedete neki drugi potez - u principu, bilo šta što zahteva da pritisnete neko dugme.

Umesto toga, ono što se dogodi je da vam se pojavljuje ikonica koja vam daje mogućnost da izvedete, na primer, uklizavanje, i, ukoliko pritisnete '5', pojaviće se meni u kome će se vrteti crvene i zelene opcije. Ukoliko ponovo pritisnete '5' da ga zaustavite i zaustavite ga na zelenom, desiće se svaka akcija koju ste hteli da izvedete. Ukoliko se zaustavi na crvenom – ništa se neće desiti.

U najboljem slučaju, za mnoge zaluđenike FIFA igrica, ovo je šok! I mi smo bili šokirani kada smo je prvi put odigrali, budući da smo se navikli na stari sistem upravljanja sa mnogo dugmića. Ali, što smo je više igrali, sve nam se više sviđala nova varijanta, ili je, barem, predstavljala zanimljiv, novi izazov.

Pravo pitanje je, ipak, kako će je skapirati novi igrači. Važna ciljna grupa (ljubitelji fudbala koji nisu gejmeri) ukazuje na to da je EA na dobrom putu. Njihov doživljaj igrice je da je laka za igranje – uživali su u tome što mogu da igraju pomoću jednog dugmeta i da to što nemaju uvežbane palčeve ne utiče na igru!

Zanimljiva stvar je da su Glu i Konami lansirali su svoj "one-button" sistem upravljanja za Pro Evolution Soccer, iako je u toj igri ovo jedna od opcija – i dalje možete da koristite komplikovaniji sistem upravljanja, ako želite. Možda bi bilo dobro za EA da su primenili isti pristup sa UEFA Euro 2008, uključujući standardne komande za one koji su se na njih navikli, ali, to je naša jedina zamerka.

Sve u svemu, iako je ovo značajan zaokret, neće vas sprečiti da, ukoliko ste okoreli fudbalski fan, probate UEFA Euro 2008 koja, ipak, pruža nove izazove (i kao što su u EA Mobile obećali – iako je igra laka na nižim nivoima, dovoljno je teška na višim).

Kakvo god da je vaše igračko iskustvo, UEFA Euro 2008 definitvno zaslužuje vašu pažnju - svakako će biti dobra zamena za pravi fudbal ovog leta, a možete je preuzeti OVDE.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS