• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I pantalone i laptop

Kada Erik pojede bananu, postaje Supermen, a kada bi obukao pantalone koje imaju prišivenu tastaturu, postao bi pravi magnet za radoznale poglede.

 I pantalone i laptop Izvor: MONDO

Pantalone novog milenijuma imaju višestruku namjenu. Dizajnerski dvojac iz Holandije, razvio je ideju novih farmerki koje nude lakšu upotrebu prenosivih uređaja, poput laptopa i tastature. Proizvod kompanije Nieuwe Herena, predstavlja zanimljiv spoj mode i tehnologije.

Zamisao dizajnera oslanja se na ideju da korisnici ne žele uvijek da sjede za radnim stolom. Rad u udobnoj fotelji, uz tastaturu na pantalonama i miš koji možete čuvati u džepu, san je mnogih uživalaca modernih tehnologija.



Ovaj nesvakidašnji proizvod ima i jednu manu. Naime, sva slova na tastaturi nalaze se na lijevoj nozi, tako da kucanje nije u potpunosti olakšano. Razdvojena slova na obje noge, bila bi odlično rješenje za nove verzije ovog proizvoda.

Dizajneri procjenjuju da bi se cijena futurističkih pantalona kretala oko 400 dolara. Nažalost, ove pantalone nećete uskoro moći da probate u nekom od tržnih centara, jer slobodna prodaja još nije najavljena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS