• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski AppBuilder privukao pažnju u Barseloni

Na Mobile World Congressu prisutna je kompanija Wireless Media koja je u Barseloni predstavila App Builder.

 Srpski AppBuilder privukao pažnju u Barseloni Izvor: MONDO

Između štandova poznatih svjetskih brendova poput E-bay, PayPal i BlackBerry tokom minulog Mobile World Congressa bio je smješten promotivni štand kompanije Wireless Media, jedinog srpskog predstavnika na ovogodišnjoj najvažnijoj manifestaciji u oblasti telekomunikacija.

Wireless Media, čiji su klijenti Samsung, Qtel, Nawras, Telekom Srbija, Šport TV i drugi, je na MWC u Barseloni nastupala pod sloganom "Your online partner".

Izložbeni prostor srpske kompanije posjetio je veliki broj zainteresovanih, kojima su prezentovana softverska rešenja - AppBuilder i Origami.



AppBuilder je softver pomoću kojeg je svako može da napravi aplikaciju, bez potrebe da se prethodno ovlada programiranjem, a ono što ga izdvaja od drugih sličnih web alata je da istovremeno može da se kreira aplikacija koja podržava vodeće mobilne platforme: Android, iOS, BlackBerry, WindowsPhone i Bada.

Da AppBuilder funkcioniše jednostavno pokazalo je i nedavno završeno takmičenje Appsolutno smart u pravljenju Android aplikacija, koje je Samsung Electronics Ltd. organizovao u saradnji sa kompanijom Wireless Media.


Tokom četiri dana MWC u Barseloni WM prostor na Sajmu posjetili su predstavnici vodećih svjetskih brendova iz domena telekomunikacija, ali i delegacija Telekoma Srbija i državna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić.

Sljedeći Mobile World Congress biće održan krajem februara 2013. u novom i modernom prostoru Fira de Barcelona Gran Via.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS