• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A htjeli smo da ih se otarasimo...

Stari fiksni telefoni su izašli iz upotrebe, ali se danas njihove slušalice koriste kao handset za mobilne telefone, kompjutere i tablete.

 A htjeli smo da ih se otarasimo... Izvor: MONDO

Prije desetak i više godina jedva smo čekali da se riješimo fiksnih telefona sa brojčanikom i kablom, a danas je slušalica istog zanimljiv detalj i dodatak modernim gedžetima.

Old phone handset za mobilni telefon, PC ili iPad posjeduju i brojne uticajne ličnosti iz javnog života, iako nije mnogo praktična da se nosi u torbi, a još manje u džepu.

Bilo da imate iPad, iPhone, Blackberry, HTC, Samsung Galaxy S2 ili bilo koji drugi telefon i kompjuter koji ima priključak kompatibilan sa džekom od 3.5 milimetara moćićete da koristite ovu slušalicu. Osim za mobilne telefone, staru telefonsku slušalicu možete da koristite i za sve razgovore putem Skypea, Google Voicea, VOIP-a ili drugih programa za besplatne pozive.

Retro slušalica ima taster za prihvatanje poziva, kao i taster za regulisanje jačine zvuka, a da bi funkcionisala nije joj potrebna baterija.

Video prilog pogledajte OVDJE ili na www.mondo.rs

"Mnogi ljudi koji imaju mobilne telefone, računare ili tablete koji su posljednja riječ tehnike uzimaju ovaj handset iz šale i jer im ponekad nedostaje da kao nekada vrte kabl dok pričaju telefonom. Definitivno vas svi primjećuju gdje god da se pojavite", kažu nam iz Daxcella, firme koja se bavi uvozom i prodajom gedžeta.

Slušalica ima vrhunski kvalitet zvuka kako na slusalici tako i na mikrofonu. Sačinjena je od kvalitetne matirane plastike vrlo prijatne na dodir i dostupna je u više boja -plavoj, crvenoj, ljubičastoj, roze, žutoj, zelenoj, narandžastoj, crnoj i bijeloj.

Osim toga, možda je najvažnije što apsorbuje 99 odsto radijacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS