• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MSongify: Otpjevajte svoju poruku

Ako vam je dosadilo da kolege i ukućane podsjećate ili opominjete da nešto urade putem papirnih i SMS poruka, Android i iOS priskočiće vam u pomoć

 MSongify: Otpjevajte svoju poruku Izvor: MONDO

Stigla je Songify aplikacija, koja vam omogućava da svoju poruku „izdiktirate“ telefonu, a on će je pomoću muzičke podloge pretvoriti u trendi pjesmu. Aplikacija funkcioniše krajnje jednostavno.

Snimite glas, odaberete melodiju, započnete miksovanje glasa i muzike i to je to. Nakon nekoliko trenutaka dobićete pjesmu sa izobličenim glasom u zadatom ritmu.

Songify je potpuno besplatan u AppStore i Play prodavnicama i sa njim dolazi do pet besplatnih muzičkih podolga, dok se ostale plaćaju. Aplikacija omogućava da putem promocija dobijete novu muziku, ali se to dešava jednom u desetak dana.

Da biste „aktivirali“ sve numere iz ponude potrebno je da uplatite kredit, odnosno da kupite "novčiće" kojima ćete izvršiti njihovu kupovinu.

Ipak, Songify aplikacija nije namijenjena za neku ozbiljniju upotrebu. U njenom cilju je da vas dobro zabavi i oraspoloži, a svoje kreacije možete da sačuvate u memoriji telefona i šaljete ih MMS porukama na mejl adresu ili broj telefona u bilo kojoj domaćoj mreži i u inostranstvo.

Ako vaša melodija bude dovoljno zanimljiva i drugim korisnicima i zaradi nekoliko desetina ili stotina lajkova – dobćete dodatne besplatne melodije za korišćenje. Svoje lajkove možete sakupljati na Twitteru i Facebooku, na koje možete da okačite izmiksovane numere odmah iz Songify aplikacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS