• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Ivanović - tviteraš koji je uvijek dostupan

Kako zvoni telefon Ivana Ivanovića? A koji model koristi? Da li "juri" konobare da mu daju password kako bi odmah bio onlajn? Evo odgovora.

 Ivan Ivanović - tviteraš koji je uvijek dostupan Izvor: MONDO

"Već dvije godine koristim iPhone i mislim da se to još dugo neće promijeniti. Moj telefon zvoni poput starinskog telefona, onog pd prije 50 godina: drn,drn, drn...Nikada ne mijenjam zvono“, rekao nam je jedan od najpopularnijih TV voditelja Ivan Ivanović, na promociji superbrzog mobilnog interneta u novosadskom "Spensu", gdje je zajedno sa kompanijom Telekom Srbija, bio domaćin.

Dakle, ne samo što je duhovit, Ivan Ivanović je i ljubitelj savremenih načina komunikacije i gedžeta?

"Čast mi je da sarađujem sa kompanijom koja je lider u telekomunikacijama, da učestvujem u nečemu što je moderno i što donosi jedno novo vrijeme za Srbiju", rekao je Ivan Ivanović i dodao da ga posebno raduje činjenica da je mt:s modernizovao mobilnu mrežu.

"Volim da slikam i snimam telefonom, a i stalno sam na internetu zbog prirode posla kojim se bavim. Većinu stvari koju koristimo za emisiju skidamo sa interneta, a s obzirom na to da imam osmoricu scenarista iz svih dijelova Srbije, međusobno komuniciramo putem interneta, tako da bez interneta ne bismo ni mogli da pravimo šou."

A šta mu je draže - laptop ili tablet?

"Koristim i jedno i drugo, podjednako. Mada, kada treba nešto duže da kucam onda mi je lakše da to radim na laptopu nego na tabletu."

Facebook ili Twitter?

"Facebook ne koristim, ne umijem da objasnim zašto. Twitter je okupirao moju pažnju i to je jedan od načina da komuniciram sa fanovima. Ovisnik sam o Twitteru i zato mi je bitno da sam stalno onlajn. Mislim da će sa ovom novom mt:s mrežom to sada biti uvijek moguće i da više nećemo zavisiti od konobara da li će nam dati password za Wi-Fi ili ne."

Da li je @veceivan (kako glasi njegov Twitter nalog) ovisnik i o telefonskom aparatu?

"Nigdje ne idem bez telefona, ako ga zaboravim kod kuće odmah se vratim po telefon. Nisam ovisnik, takva je priroda mog posla, moram uvijek da budem dostupan i ljudima sa televizije i poslovnim partnerima. Bilo bi zaista neozbiljno da provedem jedan dan bez telefona."

Video prilog pogledajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS