• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook premijera: Sony Xperia miro

Kompaniji Sony fanovi su najvažniji, pa je nova Xperia predstavljena prvo njima, i to preko Facebooka.

 Facebook premijera: Sony Xperia miro Izvor: MONDO

Sony Mobile najavio je svoj novi Xperia model srednje klase, koji se oslanja na izuzetan dizajn, kvalitetan touchscreen i društveno umrežavanje.

Xperia miro je trendi mobilni sa gomilom svjetlosnih efekata, što preko displeja, što preko ugrađenih Led dioda i kućištem veselih boja. Ima ekran osjetljiv na dodir dijagonale 3.5 inča, specijalizovane Sony servise za slušanje i besplatno preuzimanje muzike, filmova i multimedije, čija će dostupnost biti objavljena naknadno i još gomilu drugih Sony (Ericsson) servisa namijenjenih lakšem korišćenju telefona.

Xperia miro dolazi sa Android Ice Cream Sandwich operativnim sistemom, DLNA i Wi-Fi mrežnim konekcijama, kao i unaprijeđenom prednjom kamerom, koja omogućava video četovanje preko Facebook, Skype i GTalk aplikacija (pretpostavljamo da su podržane i sve ostale).

Za surfovanje internetom pobrinuće se napredni Web pretraživač sa HSDPA vezom i 3.5G mrežom, koji obezbjeđuju protok od oko 14 megabita u sekundi.



Telefon ima novi, poboljšani spikerfon zvučnik sa pojačanim bosovima, koji reprodukuje čistiji i prirodniji zvuk melodija zvona i muzičkog plejera, a tu je i podrška za dijeljenje muzike preko Weba i integracija sa Facebookom preko “Facebook inside Xperia“ sistema.

Sony Xperia miro dolazi sa autofokus kamerom rezolucije 5 megapiksela sa 720p HD video snimanjem u 30 fps i blicem. Kamera ima panoramski i 360 stepeni mod slikanja, a slike se jednim dodirom mogu prebaciti na Twitter, Facebook, Flick, Instagram ili neku drugu društvenu mrežu.

Cijena i dostupnost biće najavljeni uskoro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS