• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUMBO: Regionalni konkurent DropBox servisu

Brza i laka razmjena i čuvanje svih vrsta podataka do 150 GB prostora.

 JUMBO: Regionalni konkurent DropBox servisu Izvor: MONDO

Kompanija Iskon, sa sjedištem u Hrvatskoj, razvila je sopstveni servis za razmjenu i čuvanje podataka pod nazivom JUMBO, kojim planira da, na regionalnom tržištu, konkuriše sličnim globalnim servisima kao što su Dropbox, We Transfer i Google Drive.

JUMBO mail od sada i u regionu

Još 2006. godine Iskon je omogućio korišćenje JUMBO mail usluge svim internet korisnicima u Hrvatskoj. Usluga je podrazumijevala besplatno slanje velikih datoteka, bilo da je riječ o dokumentima, fotografijama ili video zapisima.

JUMBO mail usluga će ubuduće biti besplatna i za sve korisnike u Srbiji i regionu. Korisnici će moći i dalje da šalju po jednu datoteku veličine do 700 MB, uz ograničen broj preuzimanja (10 preuzimanja) i ograničen broj dana tokom kojih su podaci dostupni (10 dana).

JUMBO Box i PowerBox

Novi paket JUMBO Box korisnicima omogućava slanje većeg broja datoteka bilo kojeg formata, maksimalne veličine do 1GB. Ukupan prostor koji je na raspolaganju korisnicima Boxa iznosi 50 GB.

Drugi Iskonov paket pod nazivom JUMBO PowerBox namijenjen je prije svega kompanijama, s obzirom na to da uz prostor od 150 GB omogućava i personalizaciju, tj. postavljanje brendinga prilikom slanja. Veličina pojedinačnog dokumenta u ovom paketu može iznositi do 2 GB.

Nove funkcionalnosti

Prijava i upravljanje dokumentima na JUMBO Box i PowerBox sistemima vrši se putem intuitivnog web interfejsa. Prijava na JUMBO je moguća i preko društvenih mreža Facebook i Twitter. Dokumente je moguće jednostavno prevući mišem u aplikaciju (funkcija drag and drop) dok opcija "podjeli“ koju imaju JUMBO Box i PowerBox omogućava razmjenu podataka s neograničenim brojem primalaca.

Podaci na ovaj način postaju dostupni na različitim lokacijama i različitim uređajima korisnika JUMBO servisa, kao i svima ostalima s kojima želimo da ih podijelimo.

Obavještenje o postavljenim dokumentima automatski se, elektronskom poštom, šalje svima sa kojima se planira razmjena dokumenta. Pored toga, linkovi na dokumente razmijenjene preko JUMBO servisa mogu se lako objavljivati i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS