• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Race Driver GRID - najlepša trkačka igra

Kompanija Glu Mobile predstavila nam je, bez sumnje, jednu od najlepših trkačkih igara za mobilne telefone.

 Race Driver GRID - najlepša trkačka igra Izvor: MONDO

Nema ničeg lošeg u tome što izgledate dobro. Prečesto su ljudi kritikovani što ih privlače fizičke, a ne mentalne osobine, ali biološka je činjenica da svakoga od nas podsvesno privlače kvaliteti, koji se odnose na nijanse pojedinca. Ponekad biti u formi zaista ima svoju svrhu.

Glu je očito toga svestan jer je izbacio, bez sumnje, jednu od najlepših trkačkih igara za mobilne telefone. Race Driver GRID igra ima fascinantnu grafiku - dizajn različitih modela automobila i okoline uz stazu, postavljaju nove standarde. Za razliku od konkurentskih naslova GRID nije 2D igra, koja se prodaje kao 3D, GRID je 3D u pravom smislu!

GRID je malo sporiji, ali na to se brzo naviknete. Skup staza jedan je od najboljih ikada u trkačkim igrama za mobilne telefone, a konačno i ulazak u krivinu pruža realan osećaj da na auto deluje sila gravitacije.

Automobili u GRID-u se kreću po stazi u zavisnosti od svoje težine i snage. Iako fizika u igri nije potpuno realna, često se događa da se kola stope sa objektima oko staze pre nego da udare u njih. Protivnici su konkurentni, voze sličnom brzinom kao vi, pa ćete ih često viđati, a ne kao u ostalim igrama gde vas prestignu samo kada se slupate.

Ovo fokusiranje na realnu vožnju je u suprotnosti sa činjenicom da je ubrzanje u igri automatsko. Naravno, GRID nije jedinstven slučaj. Imajući u vidu da bi bilo jako teško istovremeno kontolisati gas, kočnicu i pravac kretanja na skučenoj tastaturi mobilnog telefona, postalo je normalno da je ubrzavanje automatsko. Glu je zato odlučio da zadrži proverenu formulu, gde samo morate da skrećete (dugmići 4 i 6) i kočite po potrebi (dugme 8). Ovoga puta sistem dobro radi.

Dakle, reč je najautentičnijoj vožnji za mobilne telefone kojom je kompanija Glu Mobile uspela da pomeri standarde u ovom žanru.

GRID sa sjajnom grafikom, ima prave automobile, prave staze i pruža pravi izazov… Ovu igricu, namenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti sa WAP portala MONDO (wap.mtsmondo.com).

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS