• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Retro iPhone držač u obliku fiksnog telefona

Veliki držači iPhone uređaja u obliku starih fiksnih telefona pravi su hit u svijetu, a proizvode se u najrazličitijim oblicima i stilovima.

 Retro iPhone držač u obliku fiksnog telefona Izvor: MONDO

Kako da svoj najnoviji komad tehnike učinite neodoljivo šarmantnim i u retro fazonu? Kupite mu bazu u obliku fiksnog telefona! Ne samo da ćete preko nje razgovarati kao nekada, nego ćete uvijek znati gdje vam je telefon, a usput ćete ga i napuniti.



Baza je preko klasičnog strujnog priključka povezana na utičnicu, pa omogućava punjenje telefona preko “pinskog“ ulaza koji se nalazi na bazi, a tu je i audio džek, koji se povezuje na vrh iPhnea i služi da pričate preko slušalice fiksnog telefona.



Naravno, iPhone je i dalje “srce“ cijelog uređaja, pošto on prima mobilni signal i omogućava funkcionisanje preko mreže.



Ove i slične starinske baze za iPhone naći ćete u svim boljim internet prodavnicama mobilnih telefona i opreme, a cijene im se kreću od devet dolara naviše. Ona se formira na osnovu broja dodataka koji baza ima, njenog dizajna i kvaliteta izrade.



(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS