• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung Galaxy Note 2 stiže 29. avgusta

Kompanija Samsung izabrala je IFA sajam u Berlinu za premijeru svog drugog fonbleta, što je i zvanično je potvrđeno.

 Samsung Galaxy Note 2 stiže 29. avgusta Izvor: MONDO

Korisnici su zbunjeni najnovijom najavom, jer se već 15. avgusta, u Americi, održava sličan Unpacked događaj, na kojem će proizvođač predstaviti, ipak neki drugi uređaj. Nagađanja su otišla na tablet stranu, pa se “pouzdano sumnja“ da će Amerikanci prvi na svijetu vidjeti Galaxy Note 10.1 tablet.

Ovaj tablet trebao bi da bude glomaznija verzija popularnog hibridnog uređaja, koji bi, eventualno donio još precizniji unos sadržaja olovkom i bio prilagođen korišćenju sa programima za projektovanje i ozbiljnije crtanje.

Što se Galaxy Note 2 fonbleta tiče, definitivno će on biti predstavljen 29. oktobra na IFA sajmu, trebalo bi da ima veći displej, od 5.5 inča, kvadkor procesor i jaču grafiku nego prethodnik.

Takođe, vjeruje se da će kamera biti rezolucije makar osam megapiksela, dok bi veličina i težina uređaja trebale da ostanu iste ili slične Galaxy Note prethodniku.

I nemojte da vas kovanica fonblet zbuni. Nastala je od tablet i phone riječi, koje su spojene u fonblet, jer Galaxy Note to i jeste – simbioza dva uređaja. Neko ga zove “ni tamo, ni ovdje“, ali bitno je da se on do sada, zvanično prodao u preko osam miliona komada. Dakle, imamo razlog više da vjerujemo da će dvojka biti još uspješnija.

Inače, za Galaxy Note je predstavljen i Premium Suite, koji dolazi sa ICS Android nadogradnjom i donosi značajno unapređene funkcije po kojima je taj fonblet poznat. Pogledajte.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS